Welkom bij View
documentbeheer

Wij stellen ons graag voor

Wij zijn ruim 25 jaar specialist in het opslaan, beheren, digitaliseren van papieren en digitale dossiers. Met de jarenlange opgebouwde kennis en ervaring, kunnen wij ook jullie organisatie of bedrijf verder helpen. Samen op weg naar efficiënt dossier- en documentbeheer.

Sinds 1998

In 1998 zijn Wilfred Bussink en Diane Startman begonnen met het schrijven van een ondernemingsplan.
Met dit plan werden zij regionaal ‘starter van de maand’ en later zelfs finalist in de verkiezing ‘Startende ondernemer van het jaar’. Prachtig begin van het familiebedrijf. In 2011 is Karen Stoker na haar studie begonnen. Zij heeft haar talent kunnen ontplooien en zie daar; ze heeft nu de dagelijkse leiding.

View documentbeheer bv is een onderdeel van de Starbuss holding bv, onafhankelijk en heeft geen externe investeerders of andere eigenaren. In 2022 heeft View een prachtig (vinden wij) nieuw kantoor en archiefdepot gerealiseerd. Daarmee voldoen wij aan de nieuwste veiligheidseisen en het is energieneutraal.

View documentbeheer

Missie is,

Om bedrijven en organisaties efficient en veilig de dossiers te laten beheren.
“Ieder dossier direct beschikbaar” is ons credo. Daarnaast is alles AVG-proof en met de jaarlijkse audit voor de ISO 27001 (informatieveiligheid) zijn wij daarin up-to-date. Better save than sorry!

De visie,

Is dat wij de ambitie hebben om dossiers binnen organisaties verder te digtitaliseren en te beheren met onze applicatie en portal iView. De app iView is gemaakt voor dossierbeheer en slaat een perfecte brug tussen digitale en de nog aanwezige papieren dossiers. Ook de geheel Nederlandse infrastructuur en IT-beheer, maakt dit ook maximaal veilig en wordt tevens getoetst op ISO27001 en de jaarlijkse pentest. Door het realiseren van nieuwbouw in 2022 zijn wij toekomstbestendig en energieneutraal.

View documentbeheer

Sponsor van voetbalclub De Graafschap

Dit seizoen zijn wij weer ingestapt bij voetbalclub de Graafschap. Wij waren al vaker lid geweest, maar nu dachten wij: een steuntje extra kunnen ze gebruiken. Ook het netwerken, de workshops en andere events, maken het geheel compleet. Wij hebben stoelen in de AgriBioSource lounge.

Dan een paar potjes goed voetbal en pakken wij punten. De tweede plaats op de ranglijst is nog altijd dichtbij. Ook omdat concurrenten ook punten verliezen. En dan net in deze fase draait het niet echt bij ons. Het verlies uit in Helmond met 3-1 was dan ronduit zuur. Positieve is wel dat wij top 6 staan en volop meedoen voor de nacompetitie. a.s. vrijdag de 23e spelen wij thuis tegen Den Bosch.

Graag tot ziens op de Vijverberg!
Note: bijgewerkt dinsdag 20 februari.
Tekst: Wilfred Bussink

De Graafschap

Aanvullend