Dossierbeheer
advocatenkantoor

Voor een advocatenkantoor is een veilig, betrouwbaar en overzichtelijk archief van groot belang. Maar dat is geen nieuws. Juridische dossiers bevatten vertrouwelijke informatie waarvan jij niet wilt dat die op straat komt te liggen- iets dat toch weleens het nieuws haalt. Daarom is veilig archiefbeheer ook geen luxe, maar een noodzaak. Zoek jij een partner in solide dossierbeheer met jarenlange ervaring? Dan moeten wij misschien maar even kennismaken.

Advocatendossier

Voor advocaten heeft de privacy van cliënten en het veilig omgaan met de daarbij behorende dossiers de hoogste prioriteit. Jij wilt er immers niet aan denken dat vertrouwelijke informatie om welke reden dan ook op straat komt te liggen. Een dossier zoeken, vinden en easy downloaden, allemaal heel veilig, dat is toch de wens? En vergeet de bewaartermijnen niet, kortom, wij ‘kennen’ jullie zaakdossiers en de aandachtspunten hiervan.

Archief advocatenkantoor

Factor tijd en mogelijk frustratie

Vaak ontbreekt het binnen advocatenkantoren aan voldoende tijd en ruimte om alle dossiers optimaal te archiveren. Met het risico dat dossiers in verkeerde handen terecht komen door verkeerde opslag. En hoe zit het met de bewaartermijnen te hanteren, of waar is nu dat ene dossier?

Wij van View hebben ervaring met jullie zaakdossiers. Of het nu om digitaliseren, ïndexeren en het opslaan van deze dossiers gaat, wij ontzorgen jullie kantoor en houden alles keurig bij, ook de bewaartermijnen.

In de applicatie iView, het digitale archiefdepot van View, kunnen uitsluitend geautoriseerde gebruikers altijd het dossier opvragen dat nodig is. Binnen de afgesproken responstijd heb jij dan het dossier digitaal beschikbaar. Zoeken, vinden, downloaden en zo veilig als een bank!

Laten wij kennismaken

Ik kan volop zaken opnoemen met de orde van advocaten (NOvA) als onderlegger, maar dat schiet niet echt op denk ik. Daarom stel ik ook voor: Bel, mail of laat een berichtje achter (even naar beneden scrollen) zodat we kunnen kennismaken. Ik hoor graag jullie wensen t.a.v. de zaakdossiers en het managen hiervan.

Wij hebben de ervaring en expertise in huis, die wij graag delen.
En wees gerust, aan deze eerste oriënterende gesprekken zijn geen kosten verbonden, dit puur uit liefhebberij voor ons vak. Dus heel graag tot ziens bij jullie op kantoor, ergens  in Nederland.

Vijf ook (wellicht) interessante pagina’s