Referenties

Branches

Op deze pagina laten wij zien wie in de afgelopen jaren voor ons hebben gekozen. Een breed scala aan bedrijven en organisaties in diverse branches. Lang niet alle klanten staan erop, maar wat wij willen meegeven: klein of groot, van honderd tot honderdduizend dossiers, welkom bij View documentbeheer. Wij gaan graag samen met jullie aan de slag voor een passende en goede dossier-oplossing voor vele jaren.

Wat zijn typische View klanten?

Eigenlijk een eenduidig antwoord: iedereen die vastloopt met documentbeheer en dit beter en efficiënter wil (laten) organiseren. Of het nu in digitale vorm is, of in hard copy waar nog ruimtes vol staan met papieren dossiers en waar de AVG en privacy een belangrijk element zijn. Kortom, in alle facetten van archiveren en digitaliseren kunnen wij helpen en dit alweer 25 jaar door heel Nederland.

Branches

Waar beginnen?

Vaak zit het dilemma bij bedrijven en organisaties in de manier van aanpakken. ‘Waar moeten we beginnen en hoe doen we dit uiteraard ook veilig en vertrouwd?’ Want de psychologische aspecten,dat de klant alle gevoelige dossiers, die in vele jaren zijn opgebouwd, aan ons toevertrouwt moet uiteraard professioneel aangepakt worden. Daarom zijn wij vakspecialisten met het ISO 27001 certificaat met ieder jaar opnieuw een audit. Ook is de archiefinspectie op bezoek geweest vanuit klanten van de overheid. Hierbij werden kritische zaken getoetst in onze organisatie en uiteindelijk kregen we een groen vinkje. View heeft de zaken goed voor elkaar.

Kortom: het moodboard bovenaan de pagina geeft dit mooi weer, een beeld van onze prachtige klanten.

Goede oplossing

Ben je werkzaam in een van de volgende organisaties/branches zoals: huisarts, advocatenkantoor, ziekenhuis, techniek en industrie, een GGD, Amerikaans international, een dierentuin, vrachtwagenfabrikant, ROC-onderwijs, en wil je eens onderzoeken en sparren met ons over documentbeheer in alle facetten?

Laat dan een berichtje achter en wij adviseren jou graag, dank je wel.