Welkom bij View
documentbeheer

Wij stellen ons graag voor

Wie zijn wij? Wij zijn ruim 25 jaar specialist in het opslaan, beheren, digitaliseren van papieren en digitale dossiers. Met de jarenlange opgebouwde kennis en ervaring, kunnen wij ook jullie organisatie of bedrijf verder helpen. Samen op weg naar efficiënt dossier- en documentbeheer.

Kennismaken

Wie zijn wij? In 1998 zijn Wilfred Bussink en Diane Startman begonnen met het schrijven van een ondernemingsplan. Met dit plan werden zij regionaal ‘starter van de maand’ en later zelfs finalist in de verkiezing ‘Startende ondernemer van het jaar’.

Prachtig begin van het familiebedrijf. In 2011 is Karen Stoker na haar studie begonnen. Zij heeft haar talent kunnen ontplooien en zie daar; ze heeft nu de dagelijkse leiding.

Wie zijn wij
View documentbeheer

Nieuws

Leuke items of blogs uit de document- en dossierwereld. Vele tientallen artikelen in de afgelopen jaren gemaakt en gedeeld. ‘Blader’ maar eens door de ruim 180 items in het archief van de afgelopen jaren.

Rode draad is wel alles rondom privacywetgeving.

Goede doel

Wij sponsoren team 193, de Pretrunners uit Rotterdam. Vele tientallen teams doen mee om weer de nodige euro’s op te halen voor het gezamenlijke goede doel:  ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”

Tour for life View documentbeheer
Wie zijn wij

Vacatures

Heb jij doordeweeks veel tijd over of een tussenjaar gepland? Dan nodigen wij jou graag uit om te komen solliciteren.

Woon jij in de omgeving van Zevenaar, Didam, Wehl of Winterswijk? Ons kantoor zit slechts 300 meter vanaf het centraal station Doetinchem.

Contact

Voor contact bij View documentbeheer laat een berichtje achter, dank je wel.

Archiefspecialisten met ervaring!

Wie zijn wij