ISO 27001
informatie- en dossiersbeveiliging

Veilig en extra betrouwbaar met het ISO 27001 certificaat

View documentbeheer is ISO 27001 gecertificeerd. Dit certificaat geeft je een extra garantie dat wij van View de processen hebben ingericht voor informatiebeveiliging. Ten aanzien van alle archieven, dossiers en documenten beheerst View haar risico’s. Dit is de extra waarborg voor jouw dossiers, die wij beheren in ons archiefdepot of in onze database iView.

De mensen maken het verschil

De naam View prijkt samen met een hartje van BSI op de voorkant van het dossier. BSI staat voor:  “BSI is jouw partner voor bedrijfsverbetering. Al meer dan 100 jaar geven zij vorm aan best practices en helpen ze organisaties (waaronder die van ons) wereldwijd met de verankering van excellentie, het opbouwen van deskundigheid en duurzame groeimogelijkheden”

Veiligheid staat voorop, zeker als het gaat om gegevens die zeer privé zijn. View is daarom een specialist in de omgang met dit soort gegevens en onderscheiden ons van verhuis- en opslagbedrijven. De mensen bij View maken het verschil, iedereen is zich bewust van veiligheid en kan daarmee goed omgaan. Mobietjes op de werkplek kunnen en mogen absuluut niet. Het gebouw is aangepast aan de belangen van veilig archiefbeheer. En dat loont: Met vlag en wimpel voldeed View (voor de negende keer sinds 2014) aan de eisen die ISO 27001 stelt.

ISO 27001

Zoals de auditor van BSI verklaart in het rapport:

“Dit certificaat geeft u de garantie dat View processen heeft ingericht voor de informatiebeveiliging ten aanzien van uw archieven, dossiers en documenten en dat daardoor View haar risico’s beheerst.”

Happy together met ISO betekent ook happy together met de bedrijven en organisaties die weten dat hun archieven in goede handen zijn bij View.

Wil je meer weten over onze organisatie en de mogelijkheden en oplossingen? Kijk op de pagina: archiefopslag, of misschien is de optie iView archiefbeheer iets voor jou.  Natuurlijk kun je ook een bericht achterlaten op onze contactpagina en wij helpen jou graag verder.

Bekijk hier het certificaat:

Naast informatiebeveiliging is de bescherming van persoonsgegevens ook erg belangrijk. De AVG moet ervoor zorgen dat gegevens over personen zorgvuldig en veilig worden opgeslagen, dat mensen inzage kunnen hebben in hun eigen gegevens, maar vooral dat er niet ‘onnodig’ of zonder toestemming dingen worden bewaard. Dit alles om de privacy van personen te beschermen. Wil je meer weten over de AVG? Lees het hier, of neem gewoon contact met ons op.

Algemene Verordening Gegevensbescherming

Naast de informatiebeveiliging is ook de bescherming van persoonsgegevens belangrijk. Eenvoudig gezegd moet de AVG ervoor zorgen dat gegevens over personen zorgvuldig en veilig worden opgeslagen, dat mensen inzage kunnen hebben in hun eigen gegevens, maar vooral dat er niet ‘onnodig’ of zonder toestemming dingen worden bewaard. Dit alles om de privacy van personen te beschermen.

Meer weten over de AVG? Lees het hier, of neem contact met ons op.