Dossiers
digitaliseren

Het digitaliseren van dossiers kan een tijdrovende klus zijn. Laat ons uitrekenen wat de kosten zijn om dit voor jullie te verzorgen. Of het nu gaat om patiëntendossiers, zaakdossiers van een advocatenkantoor, bestuursstukken of personeelsdossiers. Vraag vandaag nog een gratis offerte aan.

Dossiers digitaliseren

Wij digitaliseren al ruim 25 jaar dossiers en documenten in alle soorten branches en vakgebieden. Van dossiers bij huisartsen tot zorginstellingen of een advocatenkantoor.

Wij staan voor kwaliteit en dankzij onze goede referenties van tevreden klanten, een bewezen staat van dienst. Door het leveren van maatwerk en transparante offertes willen wij jou ook graag helpen naar een goede oplossing.

Digitaliseren
View documentbeheer

Digitale dossiers in iView

Al jouw digitale dossiers worden in de applicatie iView opgeslagen en van indexkenmerken voorzien. Overal (een veilige omgeving), kan je de dossiers raadplegen, mits je uiteraard geautoriseerd bent.

De applicatie iView is daarnaast zo gemaakt dat het op iedere device in te richten is nadat je hebt ingelogd middels een twee-factor-authenticatie. Zo is de veiligheid maximaal verzekerd. Meer weten over de mogelijkheden voor digitaal dossierbeheer?

HR dossiers digitaliseren

Bij veel organisaties zijn de personeelsdossiers nog zowel digitaal als fysiek aanwezig. Worden wijzigingen en aanvullingen consequent ook op twee plaatsen doorgevoerd? Wij ervaren vaak dat dit niet zo is. Daarom is een centraal digitaal HR archief de beste oplossing.

Meteen goed ingericht op bewaartermijnen, wie heeft toegang en wie juist niet, kortom: Ieder HR dossier direct en makkelijk beschikbaar, maar wel met restricties en vooral ook veilig. Wij hebben de ervaring en delen onze kennis graag met jullie.

View documentbeheer