Goede doel 2024

View sponsort de Roparun

View documentenbeheer sponsort goede doelen en dit jaar team 193, de (p)Retrunners uit Rotterdam. Vele tientallen teams doen mee om weer de nodige euro’s op te halen voor het gezamenlijke goede doel: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Over Roparun

“De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs, Bremen en Almelo naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd”. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Wij van View sponseren Team 193 de ‘Pretrunners’ uit Rotterdam. Een aantal klanten komen uit Rotterdam en de regio en zo zijn wij van View bij dit team gekomen. Dit jaar lopen ze weer de route vanuit Parijs terug naar Rotterdam.

Goede doelen - Roparun
Goede doelen - Tour for Life

Tour for life 2022

Samen met collega’s ga ik in ons K3 for Life team een sportieve strijd leveren in de bergen tijdens de Tour for Life. In 8 dagen fietsen we van Italië naar Valkenburg waarbij we 1.300 kilometer en 19.000 hoogtemeters af zullen leggen. Mensen met kanker hebben vaak een oneerlijke strijd. Daarom zet ik me graag in voor het goede doel van deze tour: het Daniel den Hoed Fonds dat onderzoek doet naar kanker. Er is nog veel onbekend over deze ziekte en daarom is en blijft onderzoek nodig.

Het zal een zware beproeving zijn, maar voor mij persoonlijk een mooie uitdaging. Het hele jaar door fiets ik met mijn fietsclub DCC uit Doetinchem, maar deze tocht is wel een ander verhaal. Ik vind het mooi dat we met K3 collega’s de kans krijgen om hier aan mee te doen. Zo kan ik mijn hobby combineren met een goed doel. Trainen doe ik twee keer per week. In juni doe ik daar nog een schepje bovenop door in Frankrijk mee te doen aan La Marmotte waarbij ik met mijn fietsmaatjes diverse cols ga overwinnen, zoals de Col du Galibier, Col du Télégraphe en de Alpe d’Huez.

Frank Kock