Archiefvernietiging

Einde bewaartermijn

Jaarlijks ontvangen de klanten van View een vernietigingsvoorstel. Hierop staan de archieven of dossiers waarvan de bewaartermijn is verstreken en die dus vernietigd mogen worden. Professionele en vertrouwelijke vernietiging start met een schriftelijke goedkeuring van het vernietigingsvoorstel van View. Zonder deze schriftelijke goedkeuring zullen wij nooit tot archiefvernietiging overgaan. Wil je meer weten? Laat hier een bericht achter.

Controle en steekproeven

Als jullie goedkeuring binnen is, worden de archiefboxen uit het archiefdepot verwijderd. Alle archiefboxen worden op inhoud gecontroleerd. Daarnaast vinden er tijdens het gehele proces steekproeven plaats. Op die manier zijn we er zeker van dat alleen de juiste dossiers vernietigd worden.

Archiefvernietiging
View documentbeheer Archief

Partners voor de archiefvernietiging

Voor de fysieke vernietiging van het archief werken wij samen met gespecialiseerde partners. Zo kunnen wij ieders gewenste of vereiste vorm van vernietiging leveren. Alles wordt vernietigd volgens DIN 66399 normering in veiligheidsklasse P4. (onleesbare snippers)

Heb jij  ook archieven en dossiers waarvan de bewaartermijn al is verstreken en wil je deze definitief, veilig en professioneel laten vernietigen? Of wil jij  weten hoelang het archief of de dossiers nog bewaard moeten blijven? Neem dan contact met ons op en laat je adviseren.

Partners voor de archiefvernietiging

Voor de fysieke vernietiging van de archiefstukken werken wij samen met gespecialiseerde partners. Zo kunnen wij ieders gewenste of vereiste vorm van vernietiging leveren.

Heb jij ook archieven en dossiers waarvan de bewaartermijn al is verstreken? En wil jij deze definitief, veilig en professioneel laten vernietigen? Of wil jij weten hoelang het archief of de dossiers bewaard moeten blijven?

Neem dan contact met ons op. De archiefspecialist van View helpt u graag verder.

Laura

Vijf ook interessante linkjes