Welkom bij View

Wij zijn al 25 jaar specialist in het opslaan, beheren, digitaliseren en opruimen van papieren en digitale dossiers. Met jarenlange opgebouwde kennis en ervaring, kunnen we ongetwijfeld ook jullie organisatie of bedrijf verder helpen. Samen op weg naar een georganiseerd en inzichtelijk archief!. 

Sinds 1998

In 1998 zijn Wilfred Bussink en Diane Startman begonnen met het schrijven van een ondernemingsplan voor View. Met dat plan werden zij regionaal  'starter van de maand' en zelfs finalist in de verkiezing 'Startende ondernemer van het jaar'. Een prachtig begin en start van het familiebedrijf. 
In 2011 is Karen Stoker na haar studie begonnen bij View. Zij heeft haar talent kunnen ontplooien en zie daar; ze heeft nu de dagelijks leiding. Hoe mooi is dat?

View documentbeheer bv is een onderdeel van de Starbuss holding, is onafhankelijk en heeft geen externe investeerders of andere eigenaren.
In 2022 heeft View een prachtig (vinden wij) depot gerealiseerd. Niet alleen voldoen wij aan de nieuwste veiligheidseisen, het geheel is energieneutraal. Bekijk op deze pagina hoe dit is gegaan.

Onze archiefspecialisten

Visie & missie van View

View documentbeheer staat voor grip op jouw archief. We zijn uitgegroeid tot een full-service bureau voor het bewaren, bewaken, beheren en digitaliseren van archieven en dossiers voor alle soorten organisaties door geheel Nederland.

View blijft vernieuwen in technieken, software en bijscholing. Ook zijn we continu bezig met de veranderingen in de markt. iView is de applicatie die door View is ontwikkeld en wordt gehost in Nederland. iView is een veilige database voor alle dossiers.

Steeds meer organisaties besluiten hun archiefsysteem door deskundigen te laten beheren. Zo bespaar je ruimte, kosten en tijd en behoud je de toegang tot de dossiers. Met 'scanning on demand' worden de fysieke archieven pas bij opvraging gedigitaliseerd. Dit kan zonder grote investeringen.

Wij staan voor continuïteit, stabiliteit en waarborgen al 25 jaar dat de juiste informatie altijd en overal in een veilige omgeving beschikbaar is. Met de verhuizing naar ons klimaatneutraal archiefdepot zijn wij het groenste archiefbedrijf van Nederland geworden. 

Het kernteam van View met gezamenlijk 62 jaar archief-ervaring,
Karen Stoker, Diane Startman en Wilfred Bussink

View documentbeheer. 1998/2023 and counting..

Sponsor van voetbalclub De Graafschap

Dit jaar zijn wij weer ingestapt bij de businessclub van de Graafschap. Wij waren al vaker lid geweest, maar nu dachten wij, dat ze wel een steuntje extra kunnen gebruiken. 
Sportief staan ze er niet zo goed op, maar dan is er ook maar één optie: De weg omhoog! Hopelijk waait er de komende jaren weer een windje mee en is de ere-divisie snel weer in zicht.

Belangstelling om eens mee te gaan? Wij hebben regelmatig extra kaartjes over, dus mail ons en wij gaan dit regelen. Graag tot ziens op de Vijverberg!

De Graafschap