Welkom bij View

Wij zijn al 25 jaar specialist in het opslaan, beheren, digitaliseren en opruimen van papieren en digitale dossiers. Met jarenlange opgebouwde kennis en ervaring, kunnen we ongetwijfeld ook jullie organisatie of bedrijf verder helpen. Samen op weg naar een georganiseerd en inzichtelijk archief!. 

Sinds 1998

In 1998 zijn Wilfred Bussink en Diane Startman begonnen met het schrijven van een ondernemingsplan voor View. Met dat plan werden zij regionaal  'starter van de maand' en zelfs finalist in de verkiezing 'Startende ondernemer van het jaar'. Een prachtig begin en start van het familiebedrijf. 
In 2011 is Karen Stoker, na haar studie, begonnen bij View. Zij is hier doorgegroeid en heeft nu de dagelijks leiding. Ook is ze het eerste aanspreekpunt bij vragen.

View is onafhankelijk, heeft geen externe investeerders of andere eigenaren/holdings.
In 2022 heeft View nieuwbouw gerealiseerd. Ons nieuwe pand in geheel energieneutraal en voldoet aan veiligheidseisen. Bekijk op deze pagina hoe dit is verlopen.

Onze archiefspecialisten

Visie & missie van View

View documentbeheer staat voor grip op jouw archief. We zijn uitgegroeid tot een full-service bureau voor het bewaren, bewaken, beheren en digitaliseren van archieven en dossiers voor alle soorten organisaties door geheel Nederland.

View blijft vernieuwen in technieken, software en bijscholing. Ook zijn we continu bezig met de veranderingen in de markt. iView is de applicatie die door View is ontwikkeld en wordt gehost in Nederland. iView is een veilige database voor alle dossiers.

Steeds meer organisaties besluiten hun archiefsysteem door deskundigen te laten beheren. Zo bespaar je ruimte, kosten en tijd en behoud je de toegang tot de dossiers. Met 'scanning on demand' worden de fysieke archieven pas bij opvraging gedigitaliseerd. Dit kan zonder grote investeringen.

Wij staan voor continuïteit, stabiliteit en waarborgen al bijna 25 jaar dat de juiste informatie altijd en overal in een veilige omgeving beschikbaar is. Over een half jaar gaan wij verhuizen naar een klimaatneutraal archiefdepot om daarmee het groenste archiefbedrijf van Nederland te worden. 

Het kernteam van View met gezamenlijk 62 jaar archief-ervaring,
Karen Stoker, Diane Startman en Wilfred Bussink

View documentbeheer. 1998/2023 and counting..