Alle soorten dossiers

Personeelsdossier, zaakdossier, elektronisch patiëntendossier of jouw dossier?

Diverse organisaties uit verschillende branches kozen eerder voor de oplossingen van View. Ook voor de dossiers binnen jullie organisatie kunnen wij een passende oplossing bieden. Of het om digitale dossiers in verschillende applicaties gaat of om papieren dossiers, centraal bewaard of verdeeld over meerdere locaties, wij helpen jullie graag.

Bij View werken wij veilig en betrouwbaar . Wij zijn ISO 27001 gecertificeerd. Dit certificaat geeft jullie de garantie dat  jullie archieven, dossiers en documenten bij View in veilige en betrouwbare handen zijn.

Zaakdossier

View Document Management is gespecialiseerd in het digitaliseren, beheren en opslaan van zaak-, straf- en juridische dossiers. Volgens onderzoek besteden advocatenkantoren gemiddeld € 20,- aan het opbergen en zoeken naar een dossier.
Door middel van scanning on demand en de toepassing van iView voor juridische dossiers, bespaart u veel tijd en kosten. Een besparing is gegarandeerd.

Lees meer

Personeelsdossier

View Document Management biedt verschillende oplossingen voor fysieke personeelsdossiers. Met onze ervaring op het gebied van personeelsdossiers hebben we de twee meest gebruikte oplossingen in de praktijk voor u op een rijtje gezet.

Lees meer

Medisch dossier

View Document Management is een specialist in het opslaan, beheren, digitaliseren en vernietigen van het fysieke medische dossier. Met jarenlange opgebouwde kennis en ervaring en ISO 27001 gecertificeerd, heeft View de passende oplossingen voor alle medische instellingen die graag van hun papieren dossiers verlost willen worden.

Lees meer

Leerling- en examendossier

De leerlingdossiers worden individueel geregistreerd, hierdoor zijn ze snel en eenvoudig opvraagbaar via de online database iView. Ook als de leerling jaren later een kopie van zijn of haar diploma of cijferlijst vraagt, kan View het gevraagde document binnen de afgesproken responstijd digitaal aanleveren.

Lees meer