Zaakdossiers

op papier of digitaal

Een zaakdossier is een verzameling documenten die betrekking hebben op een zelfde onderwerp, casus, cliënt of gebeurtenis. De term zaakdossier wordt zowel in juridische als bij overheidsorganisaties gebruikt. Op deze pagina hebben we het over juridische zaakdossiers. Andere termen hiervoor zijn: strafdossiers, politiedossiers, of casedossiers.

Efficiënt tegen lagere kosten

Dossiers op de werkplek zijn soms noodzakelijk. Maar kelders, zolders en archiefkasten vol met afgelegde dossiers natuurlijk niet....  Een digitaal archief voor zaak- en strafdossiers levert ook nog eens efficiëntie, serviceverbetering en kostenbesparing op.

Zaakdossiers digitaliseren

Wij van View zijn gespecialiseerd in het digitaliseren, beheren en opslaan van zaak-, straf- en juridische dossiers. Al jarenlang hebben wij ervaring met kantoren door heel Nederland en een aantal gerenommeerde bekende strafpleiters uit Amsterdam. Al deze dossiers beheren wij onze in onze beveiligde archiefdepot. 

 

Juridische dossiers veilig en betrouwbaar archiveren

Als oplossing de nog papieren dossiers biedt View 'scanning on demand' aan. De database van de oudere dossiers blijven in papiervorm in onze archiefdepot. Op het moment dat het dossiers opgevraagd wordt, dan pas maken wij deze digitaal en is deze veilig via onze app iView te downloaden. In ons professionele en beveiligde archiefdepot worden de dossiers individueel geïndexeerd en in  iView geregistreerd. Zo zijn zij overal en altijd veilig op te vragen.

Hoe werkt dit?

De fysieke dossiers worden in ons beveiligde archiefdepot opgeslagen. Zodra je een dossier nodig hebt, kun je dit in iView opvragen. Het wordt door ons gescand en binnen de afgesproken responstijd is het dossier digitaal op jouw werkplek.

View is gespecialiseerd in het beheren en opslaan van juridische dossiers. Wij gaan op gepaste en uiterst veilige manier met jouw archieven om, zoals blijkt uit onze ISO 27001 certificering. Hiermee garanderen wij de informatieveiligheid van jouw dossiers.

Benieuwd hoeveel tijd en geld jouw kantoor kan besparen? Maak een afspraak met View en we rekenen het samen uit.