Grip op uw archief

View Document Management BV heeft onlangs haar pay- off aangepast. Met ‘Grip op uw archief’ laat View nog duidelijker zien waar zij voor staat: ieder document of dossier overal en altijd beschikbaar. View zorgt dat archieven van haar relaties betrouwbaar en veilig worden beheerd.

iView biedt online toegang tot de opgeslagen archieven, zodat geautoriseerde gebruikers snel en veilig een dossier kunnen opvragen en inzien. iView en View archiefbeheer zijn geschikt voor alle archieven en dossiers die regelmatig opgevraagd worden. Het archiefdepot en de scanstraat van View zijn gevestigd in Nederland en voldoen aan de eisen van een archiefbewaarplaats. Daarnaast heeft View de hoogst haalbare veiligheidsnorm geïmplementeerd – ISO 27001 – om haar relaties de zekerheid te bieden voor een veilig en betrouwbaar archiefbeheer en archiefopslag. View Document Management BV is een full-service bureau met kennis van het organiseren, bewerken, beheren en digitaliseren van dossiers en archieven.

Bij View werken mensen met kennis van archiveren en zijn bekend met de omgang van vertrouwelijke documenten. Betrouwbaar, veilig en flexibel zijn dan ook onze kernbegrippen.

 

Grip op uw archief

Deel dit bericht