Wat brengt 2021?

Het jaar 2020 ligt achter ons. Rest ons alleen nog de jaarcijfers op te maken, goedkeuring van accountant, afrekenen en het archief in. Zeven jaar bewaren en dan in 2028 definitief het mapje leegmaken. Een nogal klinische benadering en evaluatie van 2020, want de wereld werd vroeg in 2020 wakker geschud en gehoest door het coronavirus.

Als een golf van aanpalende ellende voor de getroffenen op de eerste plaats, maar de artsen, verplegers, alle overheidsdiensten moesten hun worst-case scenario uit de la trekken. De allang voor mogelijk gehouden pandemie was daar. Het begon in China en nu is de gehele wereld tussen de beide polen getroffen door dit virus. Nu we aan het begin van 2021 staan, is het lichtgevende puntje op de horizon al een heel klein beetje summier te zien. Licht van hoop op herstel naar weer een normale samenleving. We zullen nog een paar maanden geduld moeten hebben voordat de vaccinatie en de lockdown in samenhang het virus onder controle kunnen gaan houden. Rest ons niets anders dan geduld te hebben, datgene doen wat wel kan, gezond blijven samen met jouw huisgenoten in de bubbel waar je in leeft. Thuiswerken is dan ook het devies en wij van View dragen ons kleine kiezelsteentje bij door zorg te dragen voor de goede bereikbaarheid van de digitale dossiers in iView.

Sterkte, succes, blijf gezond, sterkte met herstel en hopelijk als het voorjaar aanbreekt en de warmte van de zon gaat voelen, dat we dan al zoveel verder zijn.

Ik hoop het, samen met jullie.

Deel dit bericht