View is geslaagd voor ISO 27001

De eindexamenleerlingen op de middelbare scholen zijn begonnen aan hun examens. Spanning voor en na de tentamens, hard leren, schrijven en lezen. De meesten werken toe naar het papiertje waarmee ze aan de toekomst kunnen beginnen. Niet alleen de examenleerlingen hadden examens, ook View moest examen doen. Ieder jaar werkt View er naartoe het ISO-certificaat te behouden. Wij zijn blij te melden dat dat ook dit jaar, voor het zesde jaar op rij, weer is gelukt!
Strenge eisen
Dat wij dit certificaat hebben behaald, geeft u als onze klant de garantie dat wij voldoen aan alle strenge eisen die ISO 27001 met zich meebrengt. ISO 27001 is de internationale norm voor informatieveiligheid. Bedrijven die voldoen aan deze norm hebben een hoge informatieveiligheid. In het geval van View betekent dit dat de archieven die View beheert, zowel fysiek als digitaal, beveiligd zijn volgens strenge regels. Dat View geslaagd is, is ook voor u als klant, goed nieuws!
Maatregelen bij View
Voor het slagen voor de ISO 27001 moeten maatregelen genomen worden binnen een bedrijf. We gaan niet alles verklappen, maar voor View betekent dit bijvoorbeeld dat alle medewerkers een verklaring voor goed gedrag hebben en hun handtekening onder een geheimhoudingsverklaring hebben gezet. Daarnaast zijn alle deuren in het pand goed beveiligd en is op de plekken waar met documenten wordt gewerkt een verbod op mobiele telefoons en andere opnameapparatuur.
Heeft u interesse om uw archieven ook veilig te beheren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen uw graag verder!

Deel dit bericht