Tot ziens 2021

En we sluiten 2021 alweer bijna af. Als ik op mijn tenen ga staan zie ik bijna het jaar 2022 liggen. Wat was het weer een jaar, starten met een lockdown, afronden met een lockdown. Van Alpha naar Delta en nu Omikron als dominant virus dat het wereldbeeld bepaalt en sterk beïnvloedt.

De tegenstrijdigheid van lage rente, hoge prijzen voor energie en huizen, veel werk, een toch goed draaiende economie maakt dat alles toch zo anders. De vaste waarden van toen zijn in korte tijd zo veranderd, het menselijk contact met afstand houden, de jeugd die het uitgaan en elkaar opzoeken ook nu anders meemaakt. Bijzondere tijden.

Bij View gaat alles door zoals wij al vele jaren werken. Met hetzelfde team verzorgen en beheren wij de dossiers van vele mooie klanten. Dit willen wij heel graag de komende jaren blijven doen en vanaf de zomer van 2022 in een nieuw jasje. View gaat verhuizen! Wij gaan een nieuw bedrijfspand realiseren, dat aan de nieuwste veiligheidseisen voldoet, klimaatneutraal en dus echt toekomstbestendig.

De wereld om ons heen kan dan zo sterk veranderen, wij bij View willen een solide bakermat blijven en zijn, om al uw opgedane kennis in dossiervorm voor een langere tijd stabiel te bewaren. Dus na het bijzondere jaar 2021, staan wij ook in 2022 weer vol energie voor de klanten klaar.

Bedankt voor het vertrouwen en heel graag weer tot ziens!

Karen Stoker, Wilfred Bussink en Diane Startman, de schatbewaarders van View.

Deel dit bericht