Roparun 2023

De Roparun van 2023 heeft plaats gevonden in het pinksterweekend 27-29 mei. De Roparun vond dit jaar wederom plaats in aangepaste vorm in Nederland. Wij van View sponsoren deze bijzondere run en dit middels team 193 de Pretrunners.

Team 193, de Pretrunners uit Rotterdam zullen voor de 6e keer deelnemen. Ze startten vanuit Twente en eindigden onder andere via Nijmegen, Eindhoven, Breda en Ossendrecht in Rotterdam. Ze zijn als team druk bezig met allerlei zaken aangaande de voorbereidingen voor deze Roparun. Er moet immers van alles geregeld worden: vervoer naar Twente, fietsen voor de begeleiding van de lopers, inzamelingsacties, sponsorcontacten en ga zo maar door.

Wat is de Roparun? Dit is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs, Bremen en Almelo naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Wij van View sponsoren deze bijzondere run en dit middels team 193 de Pretrunners.

Deze naam komt van de RET, de oorspronkelijke ‘Rotterdamse Elektronische Tram maatschappij’. De letter P is er zo voorgezet en het plezier straalt er meteen vanaf. Hoezo dit team? Een van runners is Reinald Roos en onze contactpersoon ook van onze klant Scania Nederland. Op deze bijzondere manier hebben wij dus een link met deze mooie Rotterdamse groep.

Overall is er door de 212 teams(!) ruim 2.5 miljoen euro bij elkaar opgehaald!

Kijk op deze links voor meer achtergrond verhalen:
www.Roparun.nl
www.pretrunners.nl

Deel dit bericht