Ivo Niehe als klant

We hebben weer vele mooie klanten dit jaar mogen verwelkomen bij ons bedrijf. Sommige klanten blijven je meer bij dan anderen. Zo sta je bij een huisarts in de praktijk en weer een paar dagen later op Texel bij een zorginstelling. Of recent een archief van een GGD mogen verhuizen. Maar als op een ochtend mijn collega Karen Stoker contact heeft gehad met Ivo Niehe en ze komen tot zaken, tja, dan is dit altijd extra bijzonder.

Ivo had de wens om de enorme voorraad knipsels, artikelen en andere documenten, voor een groot deel door zijn vader verzameld, te digitaliseren. Het e.e.a. was een onoverzichtelijk geheel geworden. Het waren ook twee dekenkisten vol maar liefst, dus om dan weer iets terug te vinden..

Het digitaliseren was ook extra leuk, vele titels van zeer diverse bladen, met alle bekenden wereldsterren kwamen voorbij. Ivo Niehe interviewt graag, maar hij werd ook zeer vaak zelf geïnterviewd. Boeiender en afwisselender dan veel documenten en dossiers van een gemiddelde organisatie. Voor Wilfred Bussink was dit een mooie gelegenheid en een trigger om gewoon te vragen: “Ivo mag ik u interviewen en dan plaatsen wij dit in AchterhoekBIZ, het populaire blad voor ondernemend Achterhoek?” En na een paar keer mailen was daar het groene licht. Het interview kon plaats vinden over Ivo’s carrière en activiteiten zoals hij zelf met heel veel beroemdheden mocht hebben. Zonder televisiecamera’s maar wel met een afwisselend en boeiend verhaal. Dat is ook meteen de charme van ons vakgebied, document management, alle soorten organisaties en bedrijven hebben te maken met archieven, dossiers en documenten.

Het mooie is dat wij van View vrijwel altijd een passende oplossing hebben, in dit geval dus ook voor Ivo Niehe! Heeft u geen langlopende televisieprogramma en u woont ook niet in het centrum van Amsterdam?  Maar heeft u wel een dekenkist vol met dossiers en u denkt juist nu, opruimen en digitaliseren is toch wel de wens? Bel of laat een berichtje achter en wij gaan aan de slag voor u of uw organisatie. Ps. helaas kunnen wij niet elke klant op de cover plaatsen van AchterhoekBiz, maar dat mag ongetwijfeld geen bezwaar zijn.

Om een berichtje achter te laten; klik op, ja, dit lijkt me wel wat. Dank u wel.

Lees het gehele interview in AchterhoekBIZ

Ivo Niehe als klant

Deel dit bericht