Gebruiksgemak en veiligheid iView helemaal up-to-date

iView, de beveiligde online applicatie waarin View de opgeslagen archieven en/of dossiers registreert en indexeert, is geheel vernieuwd. Door aanpassingen te doen aan de gebruiksvriendelijkheid van de applicatie en de veiligheid verder te versterken, is er nu een betere variant van iView beschikbaar.

De vorige versie van iView is vanaf de basis opnieuw opgebouwd naar deze nieuwe versie. Dit deed View onder leiding van Edgar Walter, eigenaar van het bedrijf IT-Smart uit Amersfoort. De nieuwe versie van iView is vooral aangepast na de ervaring met het vorige systeem. Nieuwe toegevoegde functionaliteiten, zo is iView geoptimaliseerd voor iView, zorgen ervoor dat u als gebruiker optimaal gebruikersgemak ervaart.

Veiligheid
Het beveiligen van archief met gevoelige informatie staat bij View voorop. Niet voor niets zijn wij al 7 jaar ISO 27001 gecertificeerd in alle facetten van ons bedrijfsproces. Het vernieuwde iView heeft dan ook een belangrijke plaats gekregen. Naast de gebruiksvriendelijkheid van het systeem, heeft het ook de maximale veiligheid. Een twee-factor-authenticatie is toegevoegd waardoor toegang van het systeem maximaal is beveiligd.

Hoe werkt iView?
Geautoriseerde medewerkers en of afdelingen van uw organisatie kunnen toegang krijgen tot iView. Hiermee kunnen zij dossiers raadplegen, dossiers opvragen en vernietigingsopdrachten geven. Nadat u of een van uw medewerkers een opvraagverzoek in iView heeft achtergelaten, gaat een van onze medewerkers naar het dossier in ons depot. Het dossier wordt gedigitaliseerd en staat daarna voor u klaar om in een veilige omgeving te downloaden.

Voordelen van iView
iView zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw papieren archief. De archieven blijven veilig opgeborgen en toch kunt u via deze weg snel over uw dossiers beschikken. Het voordeel is dat de originele papieren brondocumenten zeer veilig zijn gewaarborgd. Ook kwetsbare digitale deelbaarheid is hier geen risico. Het zijn de comfortabele voordelen van iView. Daarnaast bespaart het u tijd en kosten onder andere omdat u niet zelf de dossiers hoeft te beheren, onderhouden en naar de dossiers hoeft te zoeken.

Meer weten over iView?
Neem gerust eens contact met ons op. Wij kijken graag met u naar slimme oplossingen voor uw archiefbeheer.

Deel dit bericht