Een veilige cyberomgeving bij View

De Global Conference on CyberSpace werd dit jaar in Nederland gehouden. Op de conferentie, die op 16 en 17 april in Den Haag plaatsvond, stonden drie thema’s centraal: freedom, growth en security. Om die waarden te waarborgen wordt een bureau voor cyberveiligheid opgericht.

Afgevaardigden van landen over de hele wereld, delegaties van grote internationale organisaties, bedrijven en wetenschappers overlegden in Den Haag twee dagen over internetvrijheid, cyberveiligheid en economische groei. De vergaderingen waren uiteenlopend, de conferentie richtte zich bijvoorbeeld op hoe overheden en bedrijven cyberaanvallen kunnen voorkomen, maar er was ook een drone te zien die door middel van gedachten werd aangestuurd. De oprichting van een bureau voor cyberveiligheid is tot nu toe de enige concrete uitkomst van de top. Er komen drie mensen bij het bureau te werken. Zij moeten er voor zorgen dat landen en bedrijven, die hulp nodig hebben bij het realiseren van goede cyberveiligheid, in contact komen met mensen en organisaties die die hulp kunnen bieden.

Een van die bedrijven zou View Document Management kunnen zijn. View kan de archieven digitaliseren en kan deze onderbrengen in en veilige online omgeving. Via iView kan de klant inloggen om vervolgens direct bij zijn archief te komen. De archieven zijn zo overal te bereiken en extra software en technisch beheer zijn niet nodig.

Wilt u meer weten over het digitaliseren van uw archief bij View of  wilt u meer informatie over iView, neem dan contact met ons op.

Deel dit bericht