De Graafschap promoveert, View is erbij!

Soms houdt View zich niet alleen bezig met documenten en archiveren. Eerder schreef eigenaar Wilfred Bussink over iedere wedstrijd van De Graafschap een column. Dat zit er nu niet in, maar View sluit zich aankomend seizoen aan aan lid van de businessclub van de in de eredivisie spelende De Graafschap. 

Op 20 mei promoveerde De Graafschap naar de Eredivisie met de winst op Almere City. De uitslag van de wedstrijd werd 2-1. Met de winst zorgt de club ervoor dat aankomend seizoen de grote clubs én daarmee hun supporters weer naar de Achterhoek komen. Met zowel hart voor View, De Graafschap én de Achterhoek is View blij dat de clubs en hun aanhang naar de Achterhoek komen. View ziet daarnaast toch ook graag archieven naar Doetinchem komen.

Archiefbeheer
View heeft verschillende oplossingen om uw archieven veilig en zorgvuldig te beheren in ons archiefdepot in DoetinchemFysieke archieven staan veilig opgeslagen. Ook op digitaal vlak kan View u van dienst zijn. Uw fysieke archief wordt bijvoorbeeld volledig gedigitaliseerd. Dat hoeft niet. View scant uw archieven ook on demand. Alleen de fysieke dossiers die op dat moment nodig zijn, worden gedigitaliseerd.

Met View mee 
Vanwege het lidmaatschap van De Graafschap businessclub, kan View iedere thuiswedstrijd iemand meenemen. Lijkt het u leuk mee te gaan? Laat ons dan weten naar welke wedstrijd en waarom. Meer weten of de oplossingen van View? Neem dan contact met ons op.

Deel dit bericht