Confettitekort door digitaliseren

Digitaliseren heeft voor- en nadelen, daar weten wij en onze klanten alles van. Maar soms overzien we niet alle nadelen van digitaliseren. De carnavalisten kampen nu met een confettitekort door de digitalisering van bedrijven.

Confetti voor carnaval wordt doorgaans gemaakt van afval en restanten van grote bedrijven die bijvoorbeeld alle papieren versnipperen. Maar ook bedrijven gaan met de tijd mee en houden steeds minder papier over omdat de correspondentie steeds vaker of bijna altijd al via de mail gaat. Bij View ligt het type document dat zeker niet gebruikt kan worden als confetti en helaas voor de carnavalisten onder ons, kunnen wij dus niet helpen. Onze archieven bevatten vertrouwelijke informatie en worden met zorg vernietigd. Heeft u als bedrijf ook een archief wat misschien niet als confetti kan dienen vanwege de vertrouwelijkheid ervan, maar wel vernietigd moet worden? View kan u hiermee helpen. Ook hebben wij oplossingen voor externe opslag van uw archief en misschien dan toch voor het digitaliseren van uw documenten, ondanks de voor- en nadelen.

Voor volgend jaar hebben de feestneuzen overigens een oplossing gevonden, ze ontwikkelen een apparaat om zelf confetti te fabriceren van, dan maar, helaas, nieuw papier.

Deel dit bericht