Doorzettende digitalisering: geldtransporteur failliet?

Het is een trend en op sommige terreinen al een verplichting: het digitaliseren van documenten. In de advocatuur bijvoorbeeld, daar speelt project KEI een grote rol. Het project is er op gericht om alle correspondentie tussen betrokkenen bij een rechtszaak digitaal te laten verlopen. 

Niet alleen op die terreinen heeft digitalisering effect, ook in de transport van cash geld blijkt het een onderwerp om rekening mee te houden. Hoewel het faillissement van een Nederlandse geldtransporteur komt door overstappende klanten en dalende tarieven, neemt ook het gebruik van pinnen nog steeds toe. Steeds minder mensen betalen met cash geld. View Document Management houdt zich graag bezig met digitalisering.

View’s oplossingen
View richt zich niet op de geldindustrie, maar wel met digitalisering van onder andere juridische dossiers, leerlingdossiers en bijvoorbeeld medische dossiers. Met die dossiers hebben we inmiddels veel ervaring. View biedt verschillende oplossingen voor het archiveren en digitaliseren van deze dossiers.

Vernieuwde iView
 Hoewel View begon als het inrichten en opslaan van fysieke dossiers, is View inmiddels gespecialiseerd in het opslaan en online beschikbaar maken van archieven. Met iView kunt u dossiers opvragen waarvan het fysieke exemplaar bij View veilig ligt opgeslagen. Op deze manier, met scanning on demand, betaalt u alleen de kosten voor de dossiers die echt digitaal nodig zijn. U voorkomt op deze manier dat u kosten maakt voor dossiers die misschien nooit meer nodig zijn of misschien zelfs al weg kunnen. iView wordt in 2019 compleet vernieuwd, daarover later meer. View Document Management is een full-service bureau voor het digitaliseren en archiveren van archieven. View schiet u graag te hulp als u advies nodig op dit vlak. Mocht dit zo zijn, neem dan gerust contact met ons op!

Deel dit bericht