View sponsort Pretrunners bij Roparun

Starten in Parijs en Hamburg  en samen eindigen in Rotterdam. Over veertig dagen gaat de Roparun weer van start. Net als de afgelopen jaren lopen ook de Pretrunners weer mee én helpt View ze een handje door te sponsoren. Het doel van de roparun is niet alleen de finish halen, maar ook om geld op te halen voor goede doelen die binnen de visie van de Roparun passen. 
Per team lopen er acht hardlopers mee in de roparun. Zij lopen ieder ongeveer 65 kilometer tot aan Rotterdam en krijgen daarbij begeleiding door twee fietsers uit hun eigen team. Het goede doel waar de teams voor lopen en fietsen, heeft met kanker te maken. De Roparun geeft het opgehaalde geld echter niet aan één goed doel, maar verdeelt het geld over verschillende organisaties, instanties en onderzoeken die met de ziekte te maken hebben.
Eigenaar van View, Wilfred Bussink liep eerder zelf ook marathons in Berlijn, New York en Amsterdam. Hij kent het afzien, mede daardoor sponsort hij graag de prestatie van de lopers. Vanwege de deelname van Pretrunners-loper Reinald Roos, manager bij Scania Vrachtwagens én klant van View, sponsort View specifiek dit team. Bovenal vindt View het hoofddoel, lopen en geld ophalen voor instanties die met kanker te maken hebben, een goed doel om te sponsoren.
De Roparun vindt plaats van 8 tot 10 juni 2019.

Deel dit bericht