View is voor de 11e keer op rij geslaagd voor de ISO 27001!

View is voor de 11e keer op rij geslaagd voor de ISO 27001 audit.

View documentbeheer is sinds 2013 gecertificeerd voor de ISO 27001 norm. Ieder jaar vinden er verschillende interne en externe audits plaats om te checken of we nog steeds aan de hoogste standaard voldoen. Dit jaar stond de audit in het teken van de transitie naar de nieuwe norm; ISO 27001:2022. En wederom zijn we ook hiervoor glansrijk geslaagd!

Door te voldoen aan de ISO 27001 norm, tonen we aan dat we als organisatie aan de hoogste eisen van informatiebeveiliging voldoen. Ons managementsysteem is op dit gebied zo ingericht dat de kans op datalekken zo klein mogelijk is gemaakt. Hiermee laten we zien dat we de beste kwaliteit op het gebied van informatiebeveiliging nastreven.

Naast de ISO 27001 certificering, voldoen we ook aan de volgende kwaliteitscertificaten:

  • VEB kwaliteitsgarantie voor de alarminstallatie;
  • NTA516 norm voor veilig en encrypted e-mailen;
  • Scope 8, 10 en 12 certificaat voor alle elektronische installaties;
  • We voldoen aan de eisen voor een archiefbewaarplaats, zoals gesteld door de archiefwet;
  • We voldoen aan de eisen die de AVG stelt voor het bewaren, beheren en vernietigen van privacy gevoelige informatie.

Kortom, wij als archief- en data-specialisten ambiëren om goed te zijn in ons vak. Daarom is het voor ons heel belangrijk dat we opnieuw zijn getoetst. Een auditeur van BSI uit Amsterdam heeft daarnaast veel bedrijfsprocessen getest op informatieveiligheid. Voor ons een flinke investering in tijd, geld en energie, maar voor jullie als (toekomstige?) klant een extra waarborg dat onze bedrijfsprocessen goed zijn ingericht. Dit proces is gerealiseerd en gecoördineerd door Diane Startman in samenwerking met Fendix consultants uit Elst.

Tekst en opmaak, Diane Startman en Wilfred Bussink.

Deel dit bericht