View documentbeheer werkt nu samen met reclamebureau Mull2Media

Website View Documentbeheer in beheer Mull2media

‘Ieder dossier direct beschikbaar’, zo luidt het motto van View Documentbeheer. Ze beheren efficiënt en veilig dossiers van organisaties en bedrijven. Met hun kennis en vaardigheden weten ze jouw gevoelige documenten te beheren. Om de website van View Documentbeheer zelf optimaal te beschermen en te etaleren, heeft Mull2media de website in beheer mogen nemen.

De wens van View

De website fungeert als de belangrijkste leadsgenerator voor View Documentbeheer. Volgens eigenaar Wilfred Bussink zijn daarbij enkele punten essentieel voor de website: een hoge laadsnelheid, juiste koppeling aan keywords in samenhang met zoekmachines en goed functionerende contactformulieren. “Je krijgt maar één kans om een eerste indruk achter te laten bij een klant. De website moet dus nauwkeurig zijn en klantvriendelijk.”
Het familiebedrijf bedient een landelijke markt, van advocatenkantoren tot zorginstellingen, waarbij View Documentbeheer garandeert dat hun gegevens veilig worden beheerd en/of digitaliseert. Er wordt geïnvesteerd in continuïteit en het behouden van jarenlange klantrelaties. Mull2media krijgt het vertrouwen van View Documentbeheer voor het beheer van de website.

Wilfred heeft een duidelijk beeld voor ogen over de inrichting van de website. Maar met name aan de functionaliteit op de achtergrond ontbraken er een aantal puzzelstukken. Voorheen werd er gewerkt met een ander CMS-systeem. De website werd omgebouwd tot een WordPress-website. Hierbij bleef de look and feel intact, maar met de visie van Mull2media wordt ervoor gezorgd dat de website de gewenste optimale prestaties levert.

CMS-beheer

Naast de verbeteringen in vindbaarheid en laadsnelheid had Wilfred nog een wens: een CMS-systeem waarmee eigen beheer van de website mogelijk is. “Met WordPress kun je zelf zaken gemakkelijk aanpassen. Een website is nooit af, het is een continu proces,” aldus Wilfred, die erg te spreken is over het nieuwe systeem. “Het is altijd up-to-date en je kunt dingen uitproberen. Bij vragen zijn de lijntjes met de specialisten van Mull2media kort. Ze helpen snel en denken met je mee.”

Opstellen serviceplan

Het verbeteren van de website kan worden gezien als een nulmeting. We zorgen ervoor dat de website op ieder device klopt en getest is voor de live-lancering. Vanuit hier gaat het traject verder met View Documentbeheer om de website te blijven optimaliseren. Dit doen we aan de hand van een aantal checkpunten uit ons serviceplan. Voor de invulling van de website bekijken we samen met een marketingbureau hoe hier vorm aan gegeven kan worden, alles om onze klanten zichtbaar te maken.

Service

De samenwerking met View Documentbeheer is tot op heden goed verlopen. Wilfred: “De mensen van Mull2media zijn erg gedreven en bieden een hoge servicegraad.” Samen met View Documentbeheer kijken we graag uit naar een verdere fijne samenwerking voor vele jaren!

Kortom

“Altijd wel weer leuk als een reclamebureau weer een stukje publiciteit genereert. (de link gaat naar de site van M2M) ”

Met vriendelijke groet,

Wilfred Bussink

Deel dit bericht