Businessclublid De Graafschap

Alweer vele jaren zijn wij businessclublid bij voetbalclub De Graafschap. Af en toe met een kleine onderbreking, maar overall toch wel een jaar of 15 actief bij deze mooie club.

Toen ik net startte als ondernemer in 1998 leek het mij goed om zodra dit kon lid te worden. Een plek om ‘mee te doen’ in het wereldje van ondernemers. Het geeft gewoon iets extra’s.
Je vertelt vaak jouw verhaal: wie ben je, wat doe je, en dit pitchen is ook meteen voor jezelf leerzaam.

Naast het voetbal waren de ‘Happy Hours (nu Sfeervol zakendoen)’, altijd op de 3e donderdagavond van de maand, een leuk en vaak ook een boeiend uitje. Met een paar honderd man in een zaal geven bekende Nederlanders vaak een mooi verhaal mee.  Zoals Pim Fortuyn, een man met een verhaal en een missie of humor met Erik Hulzenbosch.
Maar ook Henk van de Velde, de wereldzeezeiler die een verhaal vertelde waarvan iedereen stil en onder de indruk was.

Kortom, lid zijn van de businessclub bij De Graafschap geeft naast het bekende netwerken en voetbal, ook heel veel extra’s.

Zoveel zelfs dat wij in het komende seizoen een upgrade doen; we zijn nu sponsor van De Graafschap. Jullie kunnen ons nu ook treffen in de AgriBioSource lounge. Het voetbal is momenteel niet op eredivisie niveau, maar de sfeer in de vrijwel elke keer uitverkochte Vijverberg, maakt het geheel wel compleet.

Heel graag dus tot ziens op De Vijverberg in het seizoen 23/24. Het weekend van 11 tot 13 augustus is de eerste speelronde. Uit of thuis en tegen wie is nog niet bekend.

Wilfred Bussink

Businessclublid De Graafschap

Deel dit bericht