Better safe than sorry

Onze advertentie prijkt fraai op de achterzijde van de laatste editie 2016 van Achterhoek Magazine. Zoals zo vaak en ook dit jaar, blijkt dat gevoelige documenten zo makkelijk op “straat” komen te liggen.

De daaruit te lezen informatie is voor betrokken hoofdpersonen vaak zo negatief dat er uiteindelijk, vroeg of laat, koppen gaan rollen. Lees, FC Twente. De deelbaarheid van digitale documenten heeft zeer veel waarde om snel te handelen in precaire medische situaties. Lees, het medisch dossier van Sven Kramer. Maar niet goed gemanaged is deze deelbaarheid vaak aanleiding voor stof tot praten. Meestal in een confronterende setting tegenover een rechter, lees: bonnetje van Teeven.

U wilt dit niet en de buitenwereld al helemaal niet! Dus daarom, better safe than sorry. Hoe? Bel eens met ons en maak een afspraak, wij nemen uw documentenstroom onder de loep en is het safe? Dan complimenten. Is het sorry? Dan gaan wij graag aan de slag om de de sorry binnenkamers te houden. Up to you! Fijne feestdagen en een safe 2016, also de vele jaren daarna. Wilfred Bussink, Document specialist

Bellen kan altijd: 06 533 3799 24/7

Deel dit bericht