Koffiecorner – deel 7/10

Koffie op het werk is bijna de heilige graal onder het drankgenot, en via ‘noodstroom’ zoemt de George Clooney koffiemachine in de serverruimte op een keukentrapje om deze koffieboonextract, achter te laten in een gerecycled koffiebekertje, heerlijk gewoon.

De bouw nadert de eindfase. Veel details moeten nog, maar de hal/depot is aan de binnenzijde klaar en kunnen wij al inrichten met onze stellingen en archief. De beveiliging zit er op en werkt uitstekend na testen. Korte lijntjes met de meldkamer en direct worden de betrokkenen geseind dat er iets op het Ketelhuis is. Indien nodig kan onze buurman ‘hoofdkantoor van politie Achterhoek’ ook binnen 10 seconden bij ons op de stoep staan, kunnen wij sowieso koffie aanbieden.

Stellingen en archief

Dit is voor ons ook een goed gevoel naar onze klanten en vice versa. De komende dagen komt er vaste stroom in het pand, wordt de keuken in de kantine geplaatst, vloerbedekking, behangen, schilderen, bestrating afmaken, hekwerk plaatsen, zonnepanelen op het dak, kortom, in ieder vakgebied is er wel een prachtklus te doen. Wij liggen helemaal op koers om 1 september operationeel te zijn vanaf onze nieuwe locatie. Einde van dit deel 7 en … wordt vervolgd.

Dank je wel weer voor het lezen en tot ziens,
groetjes Wilfred Bussink

Deel dit bericht