Ketelhuis 28 is operationeel! deel 10/10

En dan kan ik nu het laatste stukje schrijven en melden dat ons pand aan het Ketelhuis 28 klaar is. Ja natuurlijk zijn er nog wat kleine zaken in het werk die nog moeten, maar pand, verhuizing en de zaken die ondertussen gewoon doorgaan; het is allemaal gelukt.

Blijft bijzonder vind ik, in 6 maanden tijd van weiland naar een compleet bedrijfspand in gebruik en werkplekklaar. Met het erop schroeven van het logo recent op het pand, een mooi slotakkoord van het bouw/verhuisproces. Van beveiliging tot zonnepanelen, warmtepompen en alle andere zaken, het draait en snort; werken in het nieuwe pand is fijn en comfortabel. Ook het archiefdepot (eigenlijk het belangrijkste) is kloppend in maatvoering. Je tekent van te voren, zoveel stellingen/pallets moeten erin passen met zoveel ruimte in de gangpaden voor de heftrucks; dan blijkt het uiteindelijk geheel passend als een Italiaans maatpak. Wij zijn dan ook zeer tevreden met de heren (helaas in de bouwwereld is het mannen alom) van DTB staalbouw.
En deze club werkt dan weer samen met Sloot Sessink uit Hengelo voor al het technische werk. Sessinkbouw (idd familie) deed de afbouw in de kantoren en is ook puur Achterhoeks met veel vakmanschap.

M.a.w. Ik (wij) zijn blij dat wij deze stap hebben kunnen zetten in 2022 en dat de huisvesting van View energieneutraal is en ook nog maximaal veilig. Kortom, wij zijn toekomstproof en kunnen volledig focussen op ons vakgebied: documentbeheer. Hiermee rond ik hoofstuk 10 af. Het was hard werken de afgelopen periode, maar ik heb niet veel vaker zo genoten als van dit gehele proces. Dank jullie wel voor het lezen, succes verder met zaken doen en vooral het plezier hiermee, groetjes Wilfred Bussink
p.s. kom gerust een kijkje nemen, doen we een koffie in de gezellige koffiehoek/kantine!

Kantine

Deel dit bericht