Archiefdepot View documentbeheer

Klimaatneutraal dossier- en datadepot gerealiseerd

Het is voltooid, de bouw die startte in maart 2022 is afgerond. De buurman is het hoofdkantoor van Politie Achterhoek en het archiefdepot staat op 14 meter boven zeeniveau. Extra waarborg voor de veiligheid van al jouw dossiers. Lees hier in tien hoofdstukken hoe de bouw gegaan is. 

de bouw in 90 seconden
Nieuwbouw View - deel 1/10
07 feb 2022

Binnenkort starten wij met de realisatie van een nieuw archiefdepot. Aan het Ketelhuis in Doetinchem hebben we een mooie kavel gevonden waar uiteindelijk straks een modern en energieneutraal archiefdepot wordt gebouwd.

De verwachting is dat de bouw in februari gaat beginnen en dat wij in de zomer van 2022 gaan verhuizen. Het archiefdepot gaat aan de nieuwste veiligheidseisen voldoen. Dat de buurman het hoofdkantoor van politie is, draagt daar zeker aan bij.

We zijn gestart! - deel 2/10
10 mrt 2022

Ketelhuis 28 gaat ons adres worden. Na 14 weken wachten op witte rook uit de burelen van de afdelingen bouwen bij de gemeente Doetinchem, was daar dan de vergunning. Bouwvakkers klaar? Bouwen maar!

De hoogte in - deel 3/10
31 mrt 2022

Na uitharden van het fundament was deze week het staalwerk aan de beurt. Als een bouwdoos werden de elementen soepel in elkaar geschroefd. Maatwerk op de mm.

Goede vrijdag - deel 4/10
15 apr 2022

Paasweekend staat voor de deur en vandaag Goede Vrijdag is er weer een stap gezet bij de nieuwbouw. De buitenschil is verregaand af en volgende week is ook het dak geheel geïsoleerd en waterdicht. 

Voorbereiding op beton - deel 5/10
09 mei 2022

Als het beton deze week gestort gaat worden, zijn er indrukwekkend veel leidingen en kabels al gelegd. 

Afwerken en details - deel 6/10
08 jun 2022

Het grove werk is af en nu komen de bekabeling, airco's, deuren (links of rechtsom) wanneer de meterkast, ISRA voor internet, riool aansluiting.. Kortom, alles komt samen.

Koffiecorner - deel 7/10
07 jul 2022

Koffie op het werk is bijna de heilige graal onder het drankgenot, en via 'noodstroom' zoemt de George Clooney koffiemachine in de serverruimte op een keukentrapje om deze koffieboonextract, achter te laten in een gerecycled koffiebekertje, heerlijk gewoon.

Eindfase is aangebroken! - deel 8/10
21 jul 2022

De doelstelling was om als bouwteam voor de bouwvak verregaand klaar te zijn.
En dat is gelukt!

Weer een ruimte leeg - deel 9/10
04 aug 2022

Het is midden in de zomervakantie, tweede week van de bouwvak. Droog zomerweer in heel Europa en wij bij View zijn druk bezig met het verhuizen van alle archieven.

Ketelhuis 28 is operationeel! deel 10/10
28 sep 2022

En dan kan ik nu het laatste stukje schrijven en melden dat ons pand aan het Ketelhuis 28 klaar is. Ja natuurlijk zijn er nog wat kleine zaken in het werk die nog moeten, maar pand, verhuizing en de zaken die ondertussen gewoon doorgaan; het is allemaal gelukt.  

Wij van View maken op deze site gebruik van cookies en dat betreft Google Analytics.

En dan ook zeer beperkt en zonder IP-tracking. Dit ivm de AVG. Heb jij vragen laat dan een berichtje achter via jagraag.nl