Archiefdepot

Doetinchem

View bouwt een klimaatneutraal archiefdepot

Komende maanden gaan wij een nieuw archiefdepot realiseren aan het Ketelhuis gelegen tegen het centrum van Doetinchem. De buurman is het hoofdkantoor van Politie en het archiefdepot komt op 14 mter NAP. Extra waarborg voor de veiligheid van al jouw dossiers.

Voorbereiding op beton - deel 5
09 mei 2022

Als het beton deze week gestort gaat worden, is er indrukwekkend veel leidingen en kabels al gelegd. 

Goede vrijdag - deel 4
15 apr 2022

Paasweekend staat voor de deur en vandaag Goede vrijdag is er weer een stap gezet bij de nieuwbouw. De buitenschil is verregaand af en volgende week is ook het dak geheel geïsoleerd en waterdicht. 

De hoogte in - deel 3
31 mrt 2022

Na uitharden van het fundament was deze week het staalwerk aan de beurt. Als een bouwdoos werden de elementen soepel in elkaar geschroefd. Maatwerk op de mm.

We zijn gestart! - deel 2
10 mrt 2022

Ketelhuis 28 gaat ons adres worden. Na 14 weken wachten op witte rook uit de burelen van de afdelingen bouwen bij de gemeente Doetinchem, was daar dan de vergunning. Bouwvakkers klaar? bouwen maar.

Nieuwbouw View - deel 1
07 feb 2022

Binnenkort starten wij met de realisatie van een nieuw archiefdepot. Aan het Ketelhuis in Doetinchem hebben we een mooi kavel gevonden waar uiteindelijk straks een modern en energieneutraal archiefdepot wordt gebouwd.

De verwachting is dat de bouw in februari gaat beginnen en dat wij in de zomer van 2022 gaan verhuizen. Het archiefdepot gaat aan de nieuwste veiligheidseisen voldoen. Dat de buurman het hoofdkantoor van politie is, draagt daar zeker aan mee.