Archiefdepot

View documentbeheer

View bouwt een klimaatneutraal archiefdepot

Komende maanden gaan wij een nieuw archiefdepot realiseren aan het Ketelhuis gelegen tegen het centrum van Doetinchem. De buurman is het hoofdkantoor van Politie en het archiefdepot komt op 14 mter NAP. Extra waarborg voor de veiligheid van al jouw dossiers.

Ketelhuis 28 is operationeel! deel 10/10
28 sep 2022

En dan kan ik nu het laatste stukje schrijven en melden dat ons pand aan het Ketelhuis 28 klaar is. Ja natuurlijk zijn er nog wat kleine zaken in het werk welke we nog moeten, maar pand, verhuizing en de zaken die doorgaan; het is allemaal gelukt.  

Weer een ruimte leeg - deel 9/10
04 aug 2022

Het is midden in de zomervakantie, tweede week van de bouwvak. Droog zomerweer in heel Europa en wij bij View zijn druk bezig met het verhuizen van alle archieven.

Eindfase is aangebroken! - deel 8/10
21 jul 2022

De doelstelling was om als bouwteam voor de bouwvak verregaand klaar te zijn.
En dat is gelukt!

Koffiecorner - deel 7/10
07 jul 2022

Koffie op het werk is bijna de heilige graal onder het drankgenot, en via 'noodstroom' zoemt de George Clooney koffiemachine in de serverruimte op een keukentrapje om deze koffieboonextract, achter te laten in een gerecycled koffiebekertje, heerlijk gewoon.

Afwerken en details - deel 6/10
08 jun 2022

Het grove werk is af en nu komen de bekabeling, airco's, deuren (links of rechtsom) wanneer de meterkast, ISRA voor internet, riool aansluiting.. Kortom, alles komt samen.

Voorbereiding op beton - deel 5/10
09 mei 2022

Als het beton deze week gestort gaat worden, zijn er indrukwekkend veel leidingen en kabels al gelegd. 

Goede vrijdag - deel 4/10
15 apr 2022

Paasweekend staat voor de deur en vandaag Goede Vrijdag is er weer een stap gezet bij de nieuwbouw. De buitenschil is verregaand af en volgende week is ook het dak geheel geïsoleerd en waterdicht. 

De hoogte in - deel 3/10
31 mrt 2022

Na uitharden van het fundament was deze week het staalwerk aan de beurt. Als een bouwdoos werden de elementen soepel in elkaar geschroefd. Maatwerk op de mm.

We zijn gestart! - deel 2/10
10 mrt 2022

Ketelhuis 28 gaat ons adres worden. Na 14 weken wachten op witte rook uit de burelen van de afdelingen bouwen bij de gemeente Doetinchem, was daar dan de vergunning. Bouwvakkers klaar? Bouwen maar!

Nieuwbouw View - deel 1/10
07 feb 2022

Binnenkort starten wij met de realisatie van een nieuw archiefdepot. Aan het Ketelhuis in Doetinchem hebben we een mooie kavel gevonden waar uiteindelijk straks een modern en energieneutraal archiefdepot wordt gebouwd.

De verwachting is dat de bouw in februari gaat beginnen en dat wij in de zomer van 2022 gaan verhuizen. Het archiefdepot gaat aan de nieuwste veiligheidseisen voldoen. Dat de buurman het hoofdkantoor van politie is, draagt daar zeker aan bij.