ISO 27001

informatie- en dossiersbeveiliging

Veilig en extra betrouwbaar met het ISO 27001 certificaat.

View documentbeheer is ISO 27001 gecertificeerd. Dit certificaat geeft je een extra garantie dat wij van View de processen heeft ingericht voor de informatiebeveiliging ten aanzien van alle archieven, dossiers en documenten en dat daardoor View haar risico’s beheerst. Daarmee geeft dit een extra waarborg voor jouw dossiers die wij beheren in ons archiefdepot of in onze database iView.

De mensen maken het verschil

De naam View prijkt samen met een hartje van BSI op de voorkant van het dossier.

BSI staat voor:  "BSI is jouw partner voor bedrijfsverbetering. Al meer dan 100 jaar geven zij vorm aan best practices en helpen ze organisaties (waaronder wij dus) wereldwijd met de verankering van excellentie, het opbouwen van deskundigheid en duurzame groeimogelijkheden"

Veiligheid staat voorop, zeker als het gaat om gegevens die zeer privé zijn. View is daarom een specialist in de omgang met dit soort gegevens en onderscheiden ons van verhuis- en opslagbedrijven. De mensen bij View maken het verschil, bewustwording van veiligheid en goed daarmee omgaan. Zoals mobietjes op de werkplek absuluut niet kan en mag. Het gebouw is aangepast aan de belangen van veilig archiefbeheer. En dat loont. Met vlag en wimpel slaagde View voor de negende keer sinds 2014 voor de eisen die ISO 27001 stelt.

Zoals de auditor van BSI verklaart in het rapport:

"Dit certificaat geeft u de garantie dat View processen heeft ingericht voor de informatiebeveiliging ten aanzien van uw archieven, dossiers en documenten en dat daardoor View haar risico's beheerst."

Happy together met ISO betekent ook happy together met de bedrijven en organisaties die weten dat hun archieven in goede handen zijn bij View.

Wilt u meer weten over onze organisatie en de mogelijkheden en oplossingen? Kijk op de pagina: archiefopslag of is de optie iView archiefbeheer iets voor u.  U kunt ook een bericht achterlaten op onze contactpagina en wij helpen u graag verder.

Bekijk hier het certificaat:

Naast informatiebeveiliging is de bescherming van persoonsgegevens ook erg belangrijk. De AVG ervoor zorgen dat gegevens over personen zorgvuldig en veilig worden opgeslagen, dat mensen inzage kunnen hebben in hun eigen gegevens, maar vooral dat er niet ‘onnodig’ of zonder toestemming dingen worden bewaard. Dit alles om de privacy van personen te beschermen. Wilt je meer weten over de AVG? Lees het hier, of neem gerust contact met ons op.

 

download-img

ISO 27001 Certificaat

Download PDF

Algemene Verordening Gegevensbescherming

Naast de informatiebeveiliging is ook de bescherming van persoonsgegevens belangrijk. Eenvoudig gezegd moet de AVG ervoor zorgen dat gegevens over personen zorgvuldig en veilig worden opgeslagen, dat mensen inzage kunnen hebben in hun eigen gegevens, maar vooral dat er niet ‘onnodig’ of zonder toestemming dingen worden bewaard. Dit alles om de privacy van personen te beschermen.

Meer weten over de AVG? Lees het hier, of neem contact met ons op.