Roparun 2022

en Tour for live

View sponsort de Roparun en de Tour for life

Wij sponseren team 193, de Pretrunners uit Rotterdam. Vele tientallen teams doen mee om weer de nodige euro's op te halen voor het gezamelijke goede doel:  ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”

Daarnaast sponseren wij Frank Kock die meedoet met de Tour for life. Een fietstocht van Bardonecchia (Italiaanse Alpen) naar Valkenburg. Een rit van 1300 km met 19.000 hoogtemeters! 

Roparun

OVER ROPARUN

"De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs, Bremen en Almelo naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd". Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is: 

“Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Wij van View sponseren Team 193  de 'Pretrunners' uit Rotterdam. Een aantal leuke klanten komen uit deze regio en zo is de warme band tussen Rotterdam en De Achterhoek ontstaan. Helemaal leuk is dat de editie 2022 dwars door Doetinchem gaat!  Via deze pagina en de link van de pretrunners houden wij jullie op de hoogte.

 

Tour for life

Samen met collega’s ga ik in ons K3 for Life team een sportieve strijd leveren in de bergen tijdens de Tour for Life. In 8 dagen fietsen we van Italië naar Valkenburg waarbij we 1.300 kilometer en 19.000 hoogtemeters af zullen leggen. Mensen met kanker hebben vaak een oneerlijke strijd. Daarom zet ik me graag in voor het goede doel van deze tour: het Daniel den Hoed Fonds dat onderzoek doet naar kanker. Er is nog veel onbekend over deze ziekte en daarom is en blijft onderzoek nodig.

Het zal een zware beproeving zijn, maar voor mij persoonlijk een mooie uitdaging. Het hele jaar door fiets ik met mijn fietsclub DCC uit Doetinchem, maar deze tocht is wel een ander verhaal. Ik vind het mooi dat we met K3 collega’s de kans krijgen om hier aan mee te doen. Zo kan ik mijn hobby combineren met een goed doel. Trainen doe ik twee keer per week. In juni doe ik daar nog een schepje bovenop door in Frankrijk mee te doen aan La Marmotte waarbij ik met mijn fietsmaatjes diverse cols ga overwinnen, zoals de Col du Galibier, Col du Télégraphe en de Alpe d’Huez.

Frank Kock

En via deze link alle info van dit goede doel: https://www.tourforlife.nl/frank-kock-k3-for-life