Onze referenties

in ieder vakgebied

Loop je vast met jouw zaak-, project-, personeels, bouw- of andere dossiers? Laat een bericht achter in ons contactformulier en we kijken samen naar een oplossing. Met onze archiefervaring en specifieke vakkennis hebben wij van dierentuin tot GGD, jeugdzorg, notaris- advocatenkantoor, huisarts of een multinational, als klant. Wij hebben de ervaring en kunde om ook voor jullie een passende oplossing te verzorgen.

Zorginstellingen

Wij zijn specialist in het opslaan, beheren in combinatie met digitaliseren en daarnaast het bewaken van de bewaartermijnen. Dit voor alle zorg- en medische dossiers in jullie verpleeghuis. Met jarenlange opgebouwde kennis, ervaring door heel Nederland en ISO 27001 gecertificeerd (informatie veiligheid), heeft View een passende oplossingen ook voor jullie dossiers.

Lees meer

Zaakdossiers in de advocatuur en notariaat

Voor advocatenkantoren is een veilig, betrouwbaar en overzichtelijk archief van groot belang. Juridische dossiers bevatten vertrouwelijke informatie waarvan je absoluut niet wilt dat deze op straat komt te liggen. Veilig archiefbeheer is dan ook geen luxe, maar een noodzaak. Wij hebben de ervaring en zijn ISO 27001 gecertificeerd, maximale waarborg in informatie veiligheid in alle facetten van onze bedrijfsvoering.

Lees meer

Onderwijs, primair, voortgezet, middelbaar en hoger onderwijs

De leerlingdossiers worden individueel geregistreerd, hierdoor zijn ze snel en eenvoudig opvraagbaar via de online database iView. Ook als de leerling jaren later een kopie van zijn of haar diploma of cijferlijst vraagt, kan View het gevraagde document binnen de afgesproken responstijd digitaal aanleveren met scannen on demand.

Lees meer

Huisartsen en patiëntendossiers

Voor jou waarschijnlijk nog altijd herkenbaar en er liggen papieren patiëntendossiers in lades, archiefruimtes, op zolder/kelder en of extern opgeslagen en er moet een keer iets mee gedaan worden, maar ja, factor tijd, horen wij veel. Extern opslaan, digitaliseren of een combi van beide, het kan allemaal. Laat jouw gegevens achter en geheel vrijblijvend rekenen wij voor je uit wat de kosten zijn en welke besparing wij kunnen realiseren. Maar vooral ook hoe wij jullie ontzorgen. Dossierbeheer is ons vakgebied en dat doen wij met veel plezier al jarenlang. 

Lees meer

Techniek en industrie

Het vastleggen van informatie in documenten en dossiers uit de techniek en industriewereld is veelal complex en gaat vaak over vele jaren, diverse locaties en vaak wereldwijd. De mechanische en automatiseringssystemen achter deze processen zijn namelijk essentieel voor de continuïteit. Deze bestaan uit bouwtekeningen, toeleveranciers, garanties, inspecties en componenten in alle soorten dossiers. Wij beheren voor enkele multinationals deze dossiers en of de vraag nu uit NewYork komt of uit India, online opzoeken, vinden, downloaden en het dossier is daar. Maar ook en juist daarom, zeer veilig. Ook interesse in goed dossierbeheer? laat een berichtje achter en een vrijblijvende kennismaking is zo geregeld.

Lees meer