Personeelsdossiers digitaliseren

Voor de nieuwe generatie is mobiel werken en 'Choose Your Own Device' enorm belangrijk. Dus ook bij personeelsdossiers wordt verwacht dat deze digitaal toegankelijk zijn vanaf iedere werkplek, maar wel veilig en makkelijk. Of het intern een PD, HRM, HR of PZ dossier wordt genoemd: Wij helpen de HR medewerkers graag om dit digitaal goed te organiseren. Vul het contactformulier in en vraag de gratis offerte aan.

Fysieke en digitale personeelsdossiers

Bij veel organisaties zijn de personeelsdossiers zowel digitaal als fysiek aanwezig. Dit is niet effectief en niet efficiënt. Worden wijzigingen en aanvullingen consequent op twee plaatsen doorgevoerd? Een toegankelijk digitaal personeelsdossier voor een aantrekkelijke prijs; klinkt dat niet aantrekkelijk?

Personeelsdossiers digitaliseren?

View Document Management biedt verschillende oplossingen voor fysieke personeelsdossiers. Wij weten dat twee oplossingen het meest gebruikt worden. Deze leggen wij hier voor jou uit.

Twijfel je wat het best bij jullie past? Neem contact met ons op, dan komen we samen tot de beste oplossing.

Scannen en vernietigen van de personeelsdossiers

Papieren personeelsdossiers die nog regelmatig geraadpleegd worden kunnen het best gedigitaliseerd worden.
In onze professionele scanstraat digitaliseren wij grote hoeveelheden personeelsdossiers.. Deze digitale dossiers krijgen de juiste gegevens mee om ze in jullie eigen HRM-systeem te importeren.
Na jullie schriftelijke goedkeuring worden de papieren personeelsdossiers definitief vernietigd.

Personeelsdossiers beheren met scannen on demand

Sommige personeelsdossiers liggen nog 'ergens' in een kast, maar worden nauwelijks geraadpleegd. Digitaliseren is dan meestal niet nodig, deze zullen digitaal ook nauwelijks bekeken worden.

Om op den duur toch papierloos te gaan werken is 'scannen on demand' een goede oplossing. De dossiers worden individueel geïndexeerd en opgeslagen in ons ISO 27001  gecertificeerd archiefdepot.

Met iView, onze online database, hebben jullie inzicht in de dossiers. Is er een fysiek dossier nodig, dan wordt deze gescand en digitaal beschikbaar gesteld. Een eerste stap op weg naar volledige digitalisering, tegen een laag bedrag.

Zo besparen jullie kosten, tijd, én ruimte.

Vijf ook interessante linkjes

Veiligheid voorop

Digitalisering is prima, maar de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) eist dat dit veilig gebeurt. Daarom moeten er technische en organisatorische maatregelen worden getroffen, om de beveiliging zeker te stellen.

Wie mag welk dossier inzien, is daarbij een belangrijke vraag. Wij kunnen jouw bedrijf of organisatie hiermee helpen. Kijk voor meer informatie op de pagina  AVG  .