Archiefopslag

voor alle dossiers

Archiefprobleem, met ruimte, zoektijd en daarmee kosten? Wij brengen weer orde in jouw dossiers, vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en de eerste stap is gezet naar een goede en betrouwbare oplossing. Direct contact

Veilig en betrouwbaar archiefopslag

Onze klanten zitten door heel Nederland en het kantoor van View is gevestigd in Doetinchem.  Ons archiefdepot voldoet aan alle archief- en veiligheidseisen en wij worden getoetst met de informatie en veiligheidsnorm, ISO 27001. Ook is straks ons nieuwe depot klimaatneutraal en gasloos. Toekomstbestendig met lage energiekosten, oftewel, milieuvriendelijk dossierbeheer. 

Voorbereiding en transport

Het archief of de dossiers worden bij jou op de locatie verpakt in View archiefboxen. Met ons eigen vervoer worden de archieven vervolgens rechtstreeks naar het beveiligde archiefdepot vervoerd.

Ontvangst en indexeren

De dossiers worden individueel geïndexeerd en geregistreerd in iView. Op jullie verzoek kunnen de dossiers bovendien gecontroleerd, opgeschoond of gesorteerd worden. Daarna krijgen ze een definitieve plaats in ons gecertificeerde archiefdepot. De indexering van de dossiers wordt in de database iView verwerkt en is daarna online toegankelijk voor geautoriseerde medewerkers.

Downloaden in iView

In iView kunnen jullie het archief raadplegen en opvragen. De opgevraagde stukken worden via iView, binnen de afgesproken responstijd, digitaal aangeleverd. View beschikt over een professionele scanstraat waarin de archieven worden gedigitaliseerd.

Bewaartermijnen

Om overzicht te houden is het noodzakelijk om dossiers waarvan de bewaartermijn is verstreken, tijdig te vernietigen. Het registreren van bewaartermijnen en archiefvernietiging kunnen wij ook verzorgen. In iView leggen we de (wettelijke) bewaartermijnen vast. Na jullie goedkeuring zorgen wij er dan elk jaar voor dat overbodige dossiers professioneel en definitief vernietigd worden.

Goedkope palletopslag

Een goede en goedkope oplossing voor dossiers die nog maar een paar jaar opgeslagen mogen worden. Niet deze dossiers gaan digitaliseren, vinden wij, want deze kosten wegen niet op voor het een paar jaar opslaan van de dossiers. Denk dan aan palletopslag in ons beveiligde archiefdepot. Goed, veilig en goedkoop.

Vul vrijblijvend het contactformulier in en wij rekenen vandaag nog uit wat de kosten zijn.

 

Vijf ook interessante linkjes