Interview View Vijfentwintig jaar in AchterhoekBiz

I.v.m. met ons 25 jarige bestaan werden wij door Helma Bode geïnterviewd voor een artikel in AchterhoekBiz.

Doen wij niet veel, ons verhaal als reclame in bladen meegeven. Meestal is de good old mond-op-mond reclame en via Google/Bing in zoekresultaten naar voren komen al voldoende om onder de aandacht te komen bij potentiële klanten.

Wij bestaan 25 jaar en als je dan een interview geeft en alles samenvat, dan realiseer je je weer hoe snel het gegaan is. Maar ook de basis, oftewel, ‘back to the roots’ hoe het ooit begon in een garage naast huis en met de eerste klant in Hengelo voor een factuurbedrag van 1800,- gulden ex de btw. Ook de jaren daarna, strijden voor nieuwe klanten, het doorpakken, af en toe de twijfel, zitten we wel goed op koers?

Als je het dan naar nu trekt in 2023, onze klanten, wat we allemaal gerealiseerd hebben, de vele honderdduizenden dossiers in beheer, de nieuwbouw, verhuizing, een ongelooflijk mooi resultaat.

Maar ook is dit de verdienste van Karen Stoker, onze mede-compagnon die al ruim 12 jaar actief is bij View, zij heeft door haar inzet, talent en expertise er mede voor gezorgd dat wij als organisatie een stap extra hebben kunnen zetten. Daardoor is het kernteam van View mooi in balans en heeft iedereen zo zijn expertise en deels ook een overlap in werkzaamheden.

Het artikel is in de uitgave te lezen van deze AchterhoekBiz

Veel leesplezier, ook voor de andere artikelen!

Met vriendelijke groet Wilfred Bussink

Vrijdag 22 september

Deel dit bericht