Wij beheren
ruim documenten

Die veilig digitaal toegankelijk zijn

Nieuws voor iedere organisatie of instelling: archiefnieuws. Lees op onze website het actuele nieuws over archiveren en digitaliseren.

« Naar alle Archief actualiteiten

Vacature scanstraat medewerker

De vacature is inmiddels vervuld.   Kun jij omgaan met vertrouwelijke informatie? Heb je de motivatie om voor een langere tijd te werken? Ben je student en woon je in de buurt van Doetinchem? View zoekt mensen die een aantal maanden kunnen werken in de scanstraat. Dit betekent documenten scanklaar maken om ze vervolgens te digitaliseren. Ideaal als baantje in je tussenjaa...

De vacature is inmiddels vervuld.   Kun jij omgaan met vertrouwelijke informatie? Heb je de motivatie om voor een langere tijd te werken? Ben je student en woon je in de buurt van Doetinchem? View zoekt mensen die een aantal maanden kunnen werken in de scanstraat. Dit betekent documenten scanklaar maken om ze vervolgens te digitaliseren. Ideaal als baantje in je tussenjaar. Ge├»nteresseerd? Mail dan naar k.stoker@view.nl je motivatie en je CV en wie weet worden wij collega's. Humor is ook belangrijk trouwens!