Wij beheren
ruim documenten

Die veilig digitaal toegankelijk zijn

Nieuws voor iedere organisatie of instelling: archiefnieuws. Lees op onze website het actuele nieuws over archiveren en digitaliseren.

« Naar alle Archief actualiteiten

Word jij onze nieuwe collega?

View is op zoek naar nieuwe collega’s. Heb jij een tussenjaar of (veel) tijd over tijdens je studie én ben je op zoek naar een bijbaan? Misschien is een bijbaan in onze scanstraat iets voor jou. Op dit moment hebben wij twee vacatures openstaan, namelijk voor scanstraat medewerker en logistiek medewerker. Kijk voor meer informatie over onze openstaande vacatures

View is op zoek naar nieuwe collega’s. Heb jij een tussenjaar of (veel) tijd over tijdens je studie én ben je op zoek naar een bijbaan? Misschien is een bijbaan in onze scanstraat iets voor jou. Op dit moment hebben wij twee vacatures openstaan, namelijk voor scanstraat medewerker en logistiek medewerker. Kijk voor meer informatie over onze openstaande vacatures (scanstraat en logistiek medewerker) op indeed.nl. Je kunt ook altijd mailen of bellen voor meer informatie of als je geïnteresseerd bent in een bijbaan in onze scanstraat, en wie weet word jij onze nieuwe collega.