Wij beheren
ruim documenten

Die veilig digitaal toegankelijk zijn

Veilig en betrouwbaar door het ISO 27001 certificaat

View Document Management is ISO 27001 gecertificeerd. Dit certificaat geeft u de garantie dat View processen heeft ingericht voor de informatiebeveiliging ten aanzien van uw archieven, dossiers en documenten en dat daardoor View haar risico’s beheerst.

Bekijk hier het certificaat:

download-img

ISO 27001 Certificaat

Download PDF

View

De naam prijkt, samen met een hartje, op de voorkant van het dossier: View Document Management BV. View is weer voor een jaar ‘happy together’ met ISO 27001. Onafscheidelijk zijn ze inmiddels.

Veiligheid staat voorop, zeker als het gaat om gegevens die privé zijn. View is een specialist in de omgang met dit soort gegevens. Het personeel is geïnstrueerd en het gebouw is aangepast aan de belangen van veilig archiefbeheer. En dat loont. Met vlag en wimpel slaagde View voor de negende keer voor de eisen die ISO 27001 stelt aan het bedrijf.
Zoals de auditor van BSI verklaart in het rapport:

"Dit certificaat geeft u de garantie dat View processen heeft ingericht voor de informatiebeveiliging ten aanzien van uw archieven, dossiers en documenten en dat daardoor View haar risico's beheerst."

Happy together met ISO betekent ook happy together met de bedrijven en organisaties die weten dat hun archieven in goede handen zijn bij View.

Wilt u meer weten over onze organisatie en de mogelijkheden en oplossingen? Kijk op de pagina: archiefopslag of is de optie iView archiefbeheer iets voor u.  U kunt ook een bericht achterlaten op onze contactpagina en wij helpen u graag verder.