Wij beheren
ruim documenten

Die veilig digitaal toegankelijk zijn

Wij zijn specialist in het opslaan, beheren, digitaliseren en vernietigen van het fysieke medische dossier. Met jarenlange opgebouwde kennis en ervaring en ISO 27001 gecertificeerd , heeft View de passende oplossingen voor alle medische instellingen die graag van hun papieren dossiers verlost willen worden.

Over View

In 1998 zijn Wilfred Bussink en Diane Startman begonnen met het schrijven van een ondernemingsplan voor View Document Management. Met dat plan werden zij starter van de maand. Ook werden zij finalist in de verkiezing “Startende ondernemer van het jaar”. Een succesvol begin van het ondernemerschap.
In 2011 is Karen Stoker aangeschoven bij View en ondertussen is ze doorgegroeid naar manager en heeft de dagelijks leiding binnen View.

Bekijk onze specialisten

Visie & missie van View

View Document Management bv staat voor grip op uw archief. We zijn uitgegroeid tot een full-service bureau voor het bewaren, bewaken, beheren en digitaliseren van archieven en dossiers voor alle soorten organisaties door geheel Nederland.

View blijft vernieuwen in technieken, software en bijscholing. Ook zijn we continu bezig met de veranderingen in de markt. iView is de applicatie die door View is ontwikkeld en wordt gehost in Nederland. iView is een veilige en makkelijke tool voor al uw dossiers.

Steeds meer organisaties besluiten tot outsourcing van hun archieven. Met scanning on demand worden de fysieke archieven op het juiste moment digitaal. Dit kan zonder grote investeringen. Besparing op ruimte en kosten en het beheersbaar en toegankelijk maken van documenten zijn belangrijke argumenten. Ook hier is iView de handige applicatie waar alle dossiers in staan.

Wij staan voor continuïteit, stabiliteit en waarborgen al bijna 25 jaar dat de juiste informatie altijd en overal in een veilige omgeving beschikbaar is.

Het kernteam van View met 56 jaar ervaring,
Karen Stoker, Diane Startman en Wilfred Bussink

View Document Management b.v. 1998/2021 and counting..

Realiseren van oplossingen doen we samen met onze partners

Met veel partners werken we al lang samen, zij hebben allemaal vele jaren ervaring in hun vakgebied.

  • Digitaal Knooppunt -  automatisering, hosting en back-up   'Uw ICT-zorg is onze zorg'
  • ITsmart  -  beheer en onderhoud iView
  • Insidelogic  - ontwikkeling iView
  • DIVI Hosting & Development  -  beheerder en maker van onze website    'Bereik meer online!'
  • Viavanwessel  -  vormgeving en huisstijl    'Heldere werkwijze met oog voor detail'
  • Simon Schutter   -   fotografie     'Inzetten voor een zo mooi mogelijk resultaat'
  • Expansion  -  Xtendis    'Ieder document direct beschikbaar'
  • Seogra  -  Zoekmachine optimalisatie
  • Scribia - hulp bij het schrijven en corrigeren van teksten
Archiefbox

Veilig en betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid, veiligheid en flexibiliteit staan bij View Document Management hoog in het vaandel.
Betrouwbaarheid begint bij de mensen, al 23 jaar staan de oprichters van View aan het roer.
Het pand en de archiefruimtes is zijn voorzien van elektronische beveiliging. Elk jaar wordt een audit in en om het pand uitgevoerd om risico's zoals brand-, inbraak- en waterschade uit te sluiten.
De flexibiliteit is maatwerk, geen enkele organisatie is hetzelfde en wij passen onze werkwijze op uw wensen aan.

ISO 27001 gecertificeerd

View Document Management is ISO 27001 gecertificeerd. Dit certificaat geeft u de garantie dat View processen heeft ingericht voor de informatiebeveiliging ten aanzien van uw archieven, dossiers en documenten en dat daardoor View haar risico’s beheerst.

Beveiligingssystemen

Zowel het archiefdepot als de digitale infrastructuur van View is beveiligd met diverse systemen en worden 24 uur per dag bewaakt. Daarnaast wordt jaarlijks een audit uitgevoerd door een extern bedrijf voor de ISO 27001 en ook een PEN-test is een standaard protocol. Is de IT waterdicht en komen we geen vreemde zaken tegen? Zowel, dan evalueren, implementeren en weer testen. Ook middels logboeken en procedures zorgen wij ervoor dat wij ook zelf alert blijven en doorlopend zaken blijven verbeteren.

VOG en geheimhoudingsverklaring

De medewerkers van View en van onze partners hebben een VOG moeten overleggen en een geheimhoudingsverklaring ondertekend. Daarnaast zijn onze medewerkers getraind in het omgaan met vertrouwelijke documenten en zijn mobiele telefoons op de werkplek verboden.