Wij beheren
ruim documenten

Die veilig digitaal toegankelijk zijn

In de loop van tijd verspreiden digitale documenten zich 'overal en nergens' in organisaties. De een werkt met een USB-stick, dan weer opslag op de harde schijf, onbeveiligde C: schijf, in bijlages van de mail. Kortom, geen grip op uw digitale archief. Wilt u ook weten wie toegang heeft, of juist niet, tot deze digitale dossiers? Vul het contactformulier in en wij adviseren en kijken samen met u naar een oplossing.

Uw digitale archief altijd online bereikbaar met iView digitale dossiers

Al uw digitale dossiers worden in iView opgeslagen en van indexkenmerken voorzien. Overal waar een internetverbinding is, kunt u uw dossiers inzien. De applicatie is zo gemaakt dat het archief ook op uw mobiel of tablet beschikbaar is. De kracht van eenvoud in gebruik, laagdrempelig en toch zeer veilig en solide. Altijd toegang tot al uw archieven, zodat u snel een dossier kunt raadplegen. De applicatie draait op een Azure database met een hoge veiligheidsgraad en beschikt over inloggen middels een twee-factor-authenticatie. Zo is de veiligheid verzekerd.

Ieder dossier 24/7 overal en altijd beschikbaar.

  • Voor al uw papieren en digitale dossiers
  • Bewaartermijnen en vernietigingsvoorstellen
  • Inclusief back-up en restoren
  • Extra veilig door inloggen met 2FA
  • Uitgebreide rechtenstructuur
  • Microsoft Azure Database (in NL) met ISO 27001
  • Full-service voor vast bedrag per maand
  • iView, ontwikkeld door View voor uw dossiers

Wilt u meer weten over de voordelen van het werken met iView digitaal?
Neem contact met ons op en wij informeren u hier graag over.

Tijdelijke oplossing met archiefopslag

Heeft u in verband met een verhuizing/verbouwing geen ruimte meer voor uw papieren archief en nog geen tijd om het te (laten) digitaliseren? Wellicht is archiefopslag bij View een goede (tijdelijke) oplossing. Uw dossiers blijven beschikbaar, de verbouwing kan doorgaan en wij kijken samen met u wat het best past binnen uw organisatie.