Een zaakdossier is een verzameling documenten die betrekking hebben op een zelfde onderwerp, case, cliënt of gebeurtenis. De term zaakdossier wordt zowel in juridische als bij overheidsorganisaties gebruikt. Deze pagina richt zich op de juridische zaakdossiers. Andere termen hiervoor zijn: strafdossiers, politiedossiers, juridische dossiers en casedossiers.

Hoe een advocatenkantoor veel geld bespaarde…

Dossiers op de werkplek is misschien niet volledig uit de tijd. Maar kelders, zolders en archiefkasten vol met afgelegde dossiers wel. Een digitaal archief voor zaak- en strafdossiers levert ook nog eens efficiëntie, serviceverbetering en kostenbesparing op.

Zaakdossiers digitaliseren

View Document Management is gespecialiseerd in het digitaliseren, beheren en opslaan van zaak-, straf- en juridische dossiers. Volgens onderzoek besteden advocatenkantoren gemiddeld € 20,- aan het opbergen en zoeken naar een dossier. Door middel van scanning on demand en de toepassing van iView voor juridische dossiers, bespaart u veel tijd en kosten. Een besparing is gegarandeerd.

 

Juridische dossiers veilig en betrouwbaar archiveren

Als oplossing voor de overvolle archiefkasten biedt View scanning on demand aan. De afgelegde zaakdossiers worden regelmatig door een medewerker van View bij u op locatie opgehaald. In de professionele en beveiligde archiefdepot van View worden de dossiers individueel geïndexeerd en in iView geregistreerd. iView is de online database van View waarin de dossiers geregistreerd staan.

De fysieke dossiers worden in een beveiligd archiefdepot opgeslagen. Zodra u een dossier nodig heeft, kunt u in iView het betreffende dossier opvragen. Binnen de afgesproken responstijd heeft u het dossier digitaal op uw werkplek. View is gespecialiseerd in het beheren en opslaan van juridische dossiers. Wij gaan op gepaste en uiterst veilige manier met uw archieven om. We zijn dan ook ISO 27001 gecertificeerd. Hiermee garanderen wij de informatieveiligheid van uw dossiers.

Bent u benieuwd hoeveel uw kantoor kan besparen? Maak een afspraak met View, wij rekenen graag samen met u het voordeel uit.