Digitale dossiers

overal direct beschikbaar

In de loop van tijd verspreiden digitale documenten zich 'overal en nergens' in organisaties. De een heeft de data op een USB-stick, de andere op een harde schijf, onbeveiligde(?) C: schijf of in bijlages van de mail. Jij wilt toch weten wie wel of niet toegang heeft in deze (bedrijfskritische) digitale dossiers. Of denk eens aan de AVG, dus daarom: vul het contactformulier in en vraag ons eens te sparren over dit onderwerp. 

Jouw digitale dossiers veilig in iView 

Al jouw digitale dossiers worden in iView opgeslagen en van indexkenmerken voorzien. Overal waar een internetverbinding is, kun je jouw dossiers inzien. De applicatie is zo gemaakt dat het archief ook op een mobiel of tablet beschikbaar is. De kracht van eenvoud in gebruik, laagdrempelig en toch zeer veilig en solide. Altijd toegang tot alle archieven, zodat je snel een dossier kunt raadplegen. De applicatie draait op een Azure database (in Nederland) met een hoge veiligheidsgraad (ISO 27001) en beschikt over inloggen middels een twee-factor-authenticatie. Zo is de veiligheid maximaal verzekerd. Meer weten naar de mogelijkheden voor efficient dossierbeheer? Laat een berichtje achter, dank je wel.

iView online dossierbeheer

Ieder dossier 24/7 overal en altijd beschikbaar.

  • Voor al jouw papieren en digitale dossiers
  • Bewaartermijnen en vernietigingsvoorstellen
  • Inclusief back-up en restoren
  • Extra veilig door inloggen met 2FA
  • Uitgebreide rechtenstructuur
  • Microsoft Azure Database (in NL) met ISO 27001
  • Full-service voor vast bedrag per maand
  • iView, ontwikkeld door View voor uw dossiers

 

Wilt jij meer weten over de voordelen en het beheren van alle digitale dossiers in iView?  Bel of laat een berichtje achter bij contact en wij informeren jou hier graag over.

 

Tijdelijke oplossing met archiefopslag

In verband met een verhuizing/verbouwing geen ruimte meer voor jouw papieren archief en nog geen tijd om het te (laten) digitaliseren? Wellicht is archiefopslag bij View een goede (tijdelijke) oplossing. De dossiers blijven beschikbaar, de verbouwing kan doorgaan en wij kijken samen met jou wat het best past binnen de organisatie. Kijk bij archiefopslag voor meer informatie.

Vijf ook interessante linkjes