Een digitaal archief systeem (DMS) kostbaar? Niet met iView, de Xtendis Cloud oplossing van View. Tegenwoordig hoor je het overal, in de cloud werken, maar wat is het precies? In de cloud betekent letterlijk ‘in de wolken’. Dit betekent voor u dat u vanaf elke locatie kunt werken en inloggen als u over een internetverbinding beschikt. Met iView zijn uw digitale dossiers altijd en overal online beschikbaar.

Archief en dossiers in de Cloud

Met Xtendis Cloud heeft u een compleet DMS (document management systeem) tot uw beschikking. Zonder investering in software en technisch beheer. Voor een vast tarief per maand zijn uw digitale documenten overal en altijd beschikbaar. Xtendis is ontwikkeld om binnen een organisatie één centraal digitaal archief te maken. Hierdoor is ieder document altijd beschikbaar voor geautoriseerde gebruikers.

Uw digitale archief altijd online bereikbaar met iView Xtendis Cloud

View zorgt voor een snelle en professionele digitalisering van uw fysieke archief. De digitale dossiers worden in Xtendis opgeslagen en van de juiste zoektermen voorzien. Overal waar een internetverbinding is, kunt u uw dossiers inzien. En met de speciale applicatie is uw archief ook op uw mobiel of tablet beschikbaar.

Voordelen van werken in de cloud

Enkele voordelen van werken in de cloud voor u op een rijtje:

  • De dossiers zijn altijd en overal online beschikbaar.
  • De informatie is tot uw beschikking zonder investeringen in software.
  • De kosten zijn vooraf duidelijk, omdat u een vast bedrag per maand betaald.
  • Een ongelimiteerd aantal gebruikers kan gebruikmaken van de Cloud. Deze gebruikers kunnen ook gemakkelijker samenwerken via de Cloud, omdat zij ten alle tijden over hetzelfde     document kunnen beschikken.
  • Uw organisatie hoeft niet te beschikken over kennis van de systemen. Dit omdat View de zorg van opslag van dossiers uit handen neemt.

Digitaal archief in de cloud vormt een ideale koppeling met iView.

Wilt u meer weten over de voordelen van het werken in de cloud? Wij informeren u hier graag over.