Voor u waarschijnlijk nog altijd herkenbaar en er liggen papieren patiëntendossiers in lades, archiefruimtes, op zolder/kelder en of extern opgeslagen en er moet een keer iets mee gedaan worden. Door digitalisering is veel van deze kennis eenvoudig te ontsluiten en beschikt u en altijd over de juiste informatie binnen een paar seconden vanuit een centrale database. Als u in onderstaand contactformulier uw gegevens achterlaat dan nemen wij contact met u op om zo samen onderzoek te doen naar de beste mogelijkheden voor uw praktijk.

De opzet voor digitaal patiëntendossier

Om uw patiëntendossiers te verwerken en digitaliseren doen wij eerst een vooronderzoek. Wat zijn jullie wensen en vooral wat is het nut en de noodzaak tot digitaliseren?
Als alle gegevens dan verzameld zijn, maken wij het liefst een proefscan om de doorlooptijd en het eindresultaat voor u te bekijken. Daarmee kunnen wij een goede vaste prijs meegeven en na akkoord plannen wij deze operatie in.

Na het digitaliseren

Kunnen wij een goede koppeling verzorgen tussen verschillende HuisartsInformatieSystemen(HIS), denk aan Medicom of Promedico. Maar u kunt de digitale dossiers ook apart (extern) opslaan. En pas wanneer de patiënt op spreekuur komt, het digitale dossier in de applicatie importeren. Of nog een andere optie is om de dossiers digitaal op te slaan in iView. Deze zeer veilige applicatie is hier speciaal voor ontwikkeld.
Tijdens een afspraak kunnen wij u het e.e.a. laten zien en de voor- en nadelen van de diverse opties doornemen. Vaak zijn we verbaasd welke tarieven gehanteerd worden in de medische wereld bij verschillende HIS. Dit kan anders, goedkoper en toch gaat dit niet ten koste van de kwaliteit en veiligheid.

Want veiligheid staat voorop

Bij het digitaliseren van de patiëntendossiers is het belangrijk dat de AVG (Algemene verordening gegevensbescherming) eist dat technische en organisatorische maatregelen getroffen moeten worden ter beveiliging van de digitale dossiers. Er moeten vooraf regels gesteld worden over wie toegang heeft tot de documenten (geautoriseerde gebruikers) ter beveiliging van de dossiers.

Jarenlange ervaring

De mensen bij View hebben jarenlange ervaring met huisartsenpraktijken en de migratie van papieren naar het digitale patiëntendossier. Al tientallen huisartsenpraktijken gingen u voor. Wij kennen de bekende groene kaarten, de A5-gevouwen enveloppen, de familiedossiers, van netjes tot georganiseerd rommelig, kortom, welkom bij View!