Wij beheren
ruim 0 documenten

Die veilig digitaal toegankelijk zijn

Zaakdossiers in de advocatuur en notariaat

Voor advocatenkantoren is een veilig, betrouwbaar en overzichtelijk archief van groot belang. Juridische dossiers bevatten vertrouwelijke informatie waarvan u niet wilt dat die op straat komt te liggen. Veilig archiefbeheer is dan ook geen luxe, maar een noodzaak.

Lees meer

Zorginstellingen en huisartsen

Wij zijn specialist in het opslaan, beheren, digitaliseren en vernietigen van het fysieke medische dossier. Met jarenlange opgebouwde kennis en ervaring en ISO 27001 gecertificeerd , heeft View de passende oplossingen voor alle medische instellingen die graag van hun papieren dossiers verlost willen worden.

Lees meer

Onderwijs, primair, voortgezet, middelbaar en hoger onderwijs

De leerlingdossiers worden individueel geregistreerd, hierdoor zijn ze snel en eenvoudig opvraagbaar via de online database iView. Ook als de leerling jaren later een kopie van zijn of haar diploma of cijferlijst vraagt, kan View het gevraagde document binnen de afgesproken responstijd digitaal aanleveren met scannen on demand.

Lees meer

Huisartsen en patiëntendossiers

Voor u waarschijnlijk nog altijd herkenbaar en er liggen papieren patiëntendossiers in lades, archiefruimtes, op zolder/kelder en of extern opgeslagen en er moet een keer iets mee gedaan worden. Door digitalisering is veel van deze kennis eenvoudig te ontsluiten en beschikt u en altijd over de juiste informatie binnen een paar seconden vanuit een centrale database. Als u in onderstaand contactformulier uw gegevens achterlaat dan nemen wij contact met u op om zo samen onderzoek te doen naar de beste mogelijkheden voor uw praktijk.

Lees meer

Techniek en industrie

Het vastleggen van informatie in documenten uit de techniek en industrie wereld is veelal complex en gaat vaak over vele jaren. Zonder goede techniek zouden veel productieprocessen veel minder efficiënt verlopen. De mechanische en automatiseringssystemen achter deze processen zijn namelijk het werk van technici. Al deze installaties kennen vele specificaties, bouwtekeningen, toeleveranciers, garanties, inspecties en componenten. Kortom, veel data en dus veel dossiers.

Lees meer