Brede scoop aan ervaring

in ieder vakgebied

Met onze archiefervaring en specifieke vakkennis hebben wij van dierentuin tot GGD, jeugdzorg, notaris- advocatenkantoor, huisarts of een multinational, als klant. Wij hebben de ervaring en kunde om ook voor jullie een passende oplossing te verzorgen.

Zorginstellingen

Ook in de zorg wordt vrijwel alleen gewerkt met digitale gegevens. Maar wat dan te doen met papieren dossiers? Cliëntendossiers moeten na afsluiting 20 jaar bewaard blijven. En hoe ga je om met medicijnlijsten, extramurale en intramurale zorgdossiers? Vanuit onze ervaring kunnen wij jullie zorginstelling hiermee helpen.

Lees meer

Advocatuur

Voor advocaten- en notariskantoren is een veilig, betrouwbaar en overzichtelijk archief van groot belang. Juridische dossiers bevatten vertrouwelijke informatie waarvan jij niet wilt dat die op straat komt te liggen. Veilig archiefbeheer is dan ook geen luxe, maar een noodzaak.

Lees meer

Onderwijs

Alle onderwijsinstellingen zijn verplicht om een dossier bij te houden over de voortgang van leerlingen. Een leerlingdossier moet voldoen aan de wettelijke bepaling van de Wet bescherming Persoonsgegevens en aan verschillende onderwijswetten.

Lees meer

Huisartsen

De lades met de bekende groene kaarten, familiedossiers, alles in keurige mapjes met kleurindexering, patiëntendossiers in een archiefruimte of op zolder of in een externe opslag. Is dit handig en veilig? Wat zijn de kosten om alles te laten digitaliseren?

Lees meer

Techniek en industrie

Specificaties, bouwtekeningen, automatisering, inspectieverslagen, garanties, juridische zaken: enorm veel belangrijke gegevens die ervoor zorgen dat indien nodig razendsnel de juiste informatie voor een dan lopend project snel te raadplegen is.

Lees meer