Jaarlijks ontvangen de klanten van View een vernietigingsvoorstel. Hierop staan de archieven of dossiers waarvan de bewaartermijn is verstreken en die dus vernietigd mogen worden. Professionele en vertrouwelijke vernietiging start met een schriftelijke goedkeuring van het vernietigingsvoorstel van View. Zonder deze schriftelijke goedkeuring zullen wij nooit tot archiefvernietiging overgaan. Maakt u gebruik van iView archiefbeheer, dan kunt u hierin zelf jaarlijkse een vernietigingsvoorstel aanmaken en goedkeuren.

Controle en steekproeven

Als uw goedkeuring binnen is, worden de archiefboxen uit het archiefdepot verwijderd. Alle archiefboxen worden op inhoud gecontroleerd. Daarnaast vinden er tijdens het gehele proces steekproeven plaats. Op die manier zijn we er zeker van dat alleen de juiste dossiers vernietigd worden.

Partners voor de archiefvernietiging

Voor de fysieke vernietiging van het archief werken wij samen met gespecialiseerde partners. Zo kunnen wij ieders gewenste of vereiste vorm van vernietiging leveren. Alles wordt vernietigd volgens DIN 66399 normering in veiligheidsklasse P4. (onleesbare snippers) uw tekst

Heeft u ook archieven en dossiers waarvan de bewaartermijn al is verstreken en wilt u deze definitief, veilig en professioneel laten vernietigen? Of wilt u weten hoelang uw archief of dossiers bewaard moeten blijven? Neem dan contact met ons op. De archiefspecialist van View helpt u graag verder.

Partners voor de archiefvernietiging

Voor de fysieke vernietiging van de archiefstukken werken wij samen met gespecialiseerde partners. Zo kunnen wij ieders gewenste of vereiste vorm van vernietiging leveren.

Heeft u ook archieven en dossiers waarvan de bewaartermijn al is verstreken? En wilt u deze definitief, veilig en professioneel laten vernietigen? Of wilt u weten hoelang uw archief of dossiers bewaard moeten blijven? Neem dan contact met ons op. De archiefspecialist van View helpt u graag verder.

Vragen? Stuur een appje!