Een algemene naam voor het algehele document- en dossierbeheer in vele organisaties. Van oorsprong veelal in papieren vorm en steeds meer standaard in digitale uitvoering.In papiervorm nog veel voorkomend. Het archief staat nog ergens in een kelder of zolder, hier en daar nog op de werkvloer in kasten, maar ondertussen is dit redelijk statisch geworden.

Archiefbeheer met iView, zoeken, vinden en downloaden.

De aanvullingen in deze bestaande dossiers is minimaal en ze worden nog alleen op papier bewaard voor de bewaartermijn. U wilt dit opruimen in verband met veiligheid en toegankelijkheid  en zoekt een betrouwbare specialist die dit kan verzorgen en u daarmee ontzorgen.

Wij van View kunnen alles rondom uw archiefprobleem voor u verzorgen en doen dit al 25 jaar voor vele organisaties. Vraag een gratis offerte aan en wij rekenen uit hoeveel de maandelijkse kosten zijn om uw dossiers door ons te laten opslaan en beheren. Wanneer de dossiers in ons depot zijn opgeslagen, zijn deze ook makkelijk en snel te raadplegen via onze applicatie iView. Zoeken, vinden en downloaden. Zo makkelijk en toch zo veilig als uw eigen bank!

Voorbereiding en transport

Maakt u geen gebruik van iView archiefbeheer, maar wilt u wel zelf uw archief registreren en/of indexeren? iView kan ook als applicatie worden ingezet binnen uw organisatie. Wilt u meer informatie over iView archiefbeheer? Neem dan contact met ons op, wij zorgen ervoor dat uw archief veilig en betrouwd wordt beheerd.

iView als applicatie voor uw eigen archief

Maakt u geen gebruik van iView archiefbeheer, maar wilt u wel zelf uw archief registreren en/of indexeren? iView kan ook als applicatie worden ingezet binnen uw organisatie. Wij zorgen ervoor dat uw archief veilig en betrouwd wordt beheerd. Wilt u meer informatie over iView archiefbeheer? Neem dan contact met ons op,

Vragen? Stuur een appje!