Archiefopslag

Veilig opgeslagen en 24/7 online beschikbaar

Snel een dossier of document terugvinden? WIj brengen weer orde in jouw dossiers. Hiermee maken we jouw archief up-to-date en overal toegankelijk voor de juiste medewerkers. Hoe wij te werk gaan? Bekijk onze aanpak of neem contact op met onze archiefspecialisten.

Papieren archieven? Weg ermee?!

Opslagruimten voor papieren archieven worden liever voor andere doeleinden gebruikt. Het digitaal en papierloos werken zorgt er dan ook voor dat de vraag naar archiefopslag nog steeds groeit. Het belang van de documenten is te hoog om deze al te vernietigen. Daarbij speelt natuurlijk een bewaartermijn ook een grote rol. Vraagstukken waar onze specialisten graag over adviseren.

Archiefdepot View

Onze klanten zitten gevestigd door heel Nederland, hierdoor hebben wij landelijke dekking.


Voldoet aan alle archief- en veiligheidseisen. Getoetst op de informatie en veiligheidsnorm, ISO 27001


MVO zit in onze genen. Ons depot is klimaat-neutraal en gasloos dat resulteert in milieuvriendelijke archiefopslag en dossierbeheer.


Neem contact op
1

Stap 1 kennismaken en inventariseren

Tijdens een kennismaking zal een van onze medewerkers starten met een inventarisatie. "Welke en hoeveel documenten zijn er?". "Bevat het archief privacy gevoelige informatie?". Enkele vragen die beantwoord moeten worden om een plan te maken en een passend voorstel. Bij een akkoord kan er een planning gemaakt worden, waarbij er gestart wordt met het vervoeren van het archief.

Zelf al aan de slag met de inventarisatie?

2

Stap 2 indexeren en vervoeren

De dossiers worden individueel geïndexeerd en geregistreerd in de database. Op verzoek kunnen de dossiers gecontroleerd, opgeschoond of gesorteerd worden. Vervolgens krijgen de dossiers een definitieve plaats in ons archiefdepot.  Hierbij is het vaak wenselijk om het bewaartermijn te registreren om de documenten na het bewaartermijn te vernietigen. 

3

Stap 3 toegankelijkheid van de dossiers

Is het noodzakelijk om de dossiers digitaal toegankelijk te maken? Dan geven wij graag toegang tot onze applicatie iView. Deze eigen online software van View zorgt ervoor dat de dossiers 24/7 bereikbaar zijn. Liever pas digitaliseren bij het opvragen van een document? Dan is onze scanning on demand een service die hierin faciliteert.

Een archief dat nog maar een kortere periode opgeslagen hoeft te worden kan middels een palletopslag opgeslagen worden. Deze dossiers worden niet gedigitaliseerd, gezien deze kosten vaak niet opwegen tegen de baten. Een goed veilig alternatief voor langdurig archiefopslag. 

Mogelijkheden van opslag en services?