Archiefopslag
voor alle dossiers

Archiefproblemen: ruimtegebrek, zoektijd en daarmee extra kosten? Wij brengen weer orde in jouw dossiers. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en de eerste stap is gezet, zodat ieder dossier ook bij jullie direct beschikbaar is. 

Veilige en betrouwbare archiefopslag

Onze klanten zitten door heel Nederland en werken in zeer uiteenlopende branches. Ons net opgeleverde kantoor met depot van View, voldoet aan de nieuwste veiligheidseisen en is klimaatneutraal. Daarnaast worden wij jaarlijks getoetst aan de informatie- en veiligheidsnorm, ISO 27001. Wil je meer informatie, bel, mail of laat een berichtje achter.

Hoe pakken wij dit aan;

Voorbereiding en transport

Het archief of de dossiers worden bij jou op de locatie verpakt in View archiefboxen. Met ons eigen vervoer worden de archieven vervolgens rechtstreeks naar het beveiligde archiefdepot vervoerd.

Ontvangst en indexeren

De dossiers worden individueel geïndexeerd en geregistreerd in de database iView. Op jullie verzoek kunnen de dossiers bovendien gecontroleerd, opgeschoond of gesorteerd worden. Daarna krijgen ze een definitieve plaats in ons archiefdepot. De indexering van de dossiers wordt in de database iView verwerkt en is daarna online toegankelijk voor alleen geautoriseerde medewerkers.

Dossiers opvragen in iView

In de database iView zijn de dossiers opvraagbaar. De opgevraagde stukken worden binnen de afgesproken responstijd, (van een uur tot een dag) digitaal aangeleverd via iView. 
In iView is het dossier dan te downloaden.  

Hoe lang dossiers bewaren?

Om overzicht te houden is het noodzakelijk om dossiers waarvan de bewaartermijn is verstreken, tijdig te vernietigen. De registratie van bewaartermijnen en archiefvernietiging is ook vastgelegd in iView. Na jullie goedkeuring zorgen wij er dan elk jaar voor dat dossiers definitief vernietigd worden.

Goedkope palletopslag, goed alternatief

Een goede en toch goedkope oplossing voor dossiers die nog maar een paar jaar opgeslagen mogen worden. Deze dossiers gaan digitaliseren is onnodig, want de kosten wegen niet op tegen het (nog een paar jaar) opslaan. Denk dan aan palletopslag in ons beveiligde archiefdepot. Goed, toch veilig en voor een prima prijs!

Als jij een berichtje achterlaat, dan rekenen wij vandaag nog jouw voordeel uit. 

 

Zes wellicht ook interessante linkjes

Archiefopslag nieuwe locatie

Wij van View maken op deze site gebruik van cookies en dat betreft Google Analytics.

En dan ook zeer beperkt en zonder IP-tracking. Dit ivm de AVG. Heb jij vragen laat dan een berichtje achter via jagraag.nl